Apple'ın yanlışlıkla açıklanan sırrı!

Apple'ın neredeyse efsaneye dönüşecek olan gizemli cihazının adı açıklandı. Hem de yanlışlıkla...

Yanlışlıkla açıklanan sır!

Bill Keller muhtemelen bu anı asla unutmayacak. Geçenlerde New York Times'ın başyazarı çalışanlarının önünde, gizlice kaydedilen bir açıklamada bulundu ve bu açıklama internete düştü. Bu açıklamada Keller tesadüfen Apple tabletinin çıkışını doğrular nitelikte cümleler sarf ediyor.

Keller haberler için yeni bir dağıtım kanalından bahsediyor ve bunu yaparken New York Times içeriklerini evdeki PC'ye getiren bir masaüstü uygulaması olan "Times Reader", iPhone uygulamaları, WAP transfer protokolü ve şimdiye kadar tanımlanmamış "Slate" isminde bir Apple ürününden bahsediyor. Son günlerde Apple'ın sıkı bir şekilde dağıtımcı aradığı bilindiği için "Slate"in efsanevi tablet olacağına dair şüpheler ortaya çıktı. Slate'in Türkçe karşılığı olan "yazı tahtası" da parmak veya kalemle metin girişi yapılabilen bir okuma cihazına işaret edebilir. Keza tabletin piyasadaki e-kitap okuyuculara rakip olacağı da çokça tartışılan bir konuydu.

Bill Keller'in yanlışlıkla mı bu kadar gizemli bir Apple ürününü doğruladığı yoksa açıklaması ile sadece güncel dedikodulara katkıda mı bulunmak istediği ancak Apple, tabletini gerçekten gün yüzüne çıkardığında belli olacak.

Okuyucu Yorumları