Avengers: Endgame'in fragmanı nihayet yayınlandı!

Dünyanın belki de en merakla beklenen filmi Avengers: Endgame'in yeni fragmanı yayınlandı. Haberimizde izleyeceğini yeni fragman sürprizler bulunuyor.

Avengers: Endgame'den yeni fragman!

Dünya sinema tarihinin en çok izlenen beş filminden biri olan Avengers: Infinity War, devam filmi ile taçlandırıcak. Devam filmi Avengers 4: Endgame üzerinde geliştirilen her teori, her fragman veya her söylenti milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Infinity War'un, 2 milyar dolara yakın gişe hasılatı esas alınırsa bu son derece doğal...

Fragmanın sonundaki Captain Marvel ve Thor diyaloğu ciddi anlamda hayret uyandırıyor ve filmi iple çekmemize neden oluyor. Hawkeye, çizgi-romandaki Ronin'e(Ustası olmayan Samuray) dönüşüyor, Black Widows farklı yollarda ilerliyor, diğer süper güçlü Avengers üyeleri başta Thor ve Hulk olmak üzere mayor deprasyona kapılmış durumda. Tony Stark'i mahsur kanldığı evrende Captain Marvel'in kurtarması bekleniyor. Her ne kadar Hulk, fragmanda görülmese de en kririk karakterlerden biri olacak. Banner-Hulk ortaklığı, yeni arkadaşları sayesinde Thanos korkusundan kurtulacak gibi.

Yapımda; Brie Larson, Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Junior, Josh Brolin, Tom Holland, Winston Duke, DOn Cheadle, Ty Simpkins, Kerry Condon, Scarlett Johansson ve Tilda Swilton gibi birbirinden usta ve ödüllü oyuncular yer alacak.

Okuyucu Yorumları