Babalar için prestijli bir hediye!

Babanızı teknoloji ile tanıştırmak istiyorsanız, seçminiz Mobee'nin bu hızlı tableti olabilir!

Babanız için prestijli hediye

Babanız belki de bugüne kadar hiç tabletlerle ilgilenmedi, işte şimdi onu üstün teknoloji ile tanıştırmak için iyi bir fırsat. Mobee, Babalar Günü için özel bir hediye arayanlara, üstün özelliklere sahip olan ve tabletlere yeni bir boyut getiren prestij serisinin ilk ürünü; Mobee Blade 9.7" T1500'i öneriyor.

Android işletim sisteminin sağladığı imkanları avantaja dönüştüren Mobee, Blade serisiyle yaratıcılığını sergiliyor. Mobee'den daha fazla özellik bekleyen kullanıcılar Blade serisiyle beklentilerinin üzerinde performansla ile karşılaşacaklar. Bugüne kadar Nett serisinde 7" ve 10" ebatlarında, internet odaklı modeller tasarlayan Mobee, Blade serisiyle özellikleri gibi kullanıcı kitlesini de üst segmente taşıyor.

Gümüş renkte tasarlanan ince tablet, teknolojiyi zarafetle birleştiriyor. Tablet, inceliği ve hafifliği ile iyi bir teknolojiyi ve donanımı el çantasında bile taşıma imkanı veriyor. Ofiste, tatilde, hatta yürürken yolda kolayca kullanılabilen tablet, yoğun iş temposuna sahip kullanıcıların yükünü hafifletiyor. Toplantıdan toplantıya koşan sık sık seyahat eden babalar Mobee Blade ile rahat bir nefes alacaklar.

"BLADE" serisi ile tablet yeni bir boyut kazanıyor

"BLADE" serisi ile tablet yeni bir boyut kazanıyor...

Android işletim sistemini kullanan tablet, birçok uygulama üretimde yüklenmiş olarak kullanıcıya ulaşıyor. 1.5 GHz işlemci kullanan Mobee Blade 9.7" T1500, 1 GB bellek, 16 GB dahili depolama alanına sahip bulunuyor. Çoklu çekirdekli işlemci aynı anda, hiç sorunsuz birden fazla işlem yapabilme imkanı tanıyor. Bu da bir yandan işlerinin takibini yapan, gelen teklifleri cevaplayan, diğer yandan da farklı uygulamaları kullanmak isteyenlere hız ve zaman kazandırıyor. HDMI çıkışı sayesinde de görüntü ve ses aktarımı sorunsuz olarak yapılabiliyor.

T1500, özel bir görüntüleme teknoloji olan IPS'i kullanıyor. IPS teknolojisi sayesinde ekranın tüm açılardan rahatlıkla görülebilmesini sağlıyor. Görüntü kalitesi ile kullanımı daha da zevkli hale getiren IPS teknolojisi yandan bakarken bile mükemmel renk yelpazesi, canlılık ve netlik yaratıyor. Dokunmatik ekranda 3D oyun oynamak da ayrı bir keyif. 3D görüntü sunma özelliği ise video izleme ve oyun oynamada avantaj olarak ortaya çıkıyor.

5 saatlik batarya süresi nerede olursa olsun şarj bitme korkusu olmadan cihazı kullanma şansı veriyor. Kelimelerin yetersiz kaldığı zamanlarda ise yüksek performansa sahip T1500 ile fotoğraf ve video göndermek de çok hızlı... 0.3 MP ön kamera ve 2 MP arka kamera görüntülü konuşma imkanı yaratıyor.

Mobee Blade 9.7" T1500, KDV dahil 549 TL'lik fiyatla kullanıcılara sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları