Bay Windows 8'de sorun mu var

Windows 7 ve şimdi de Windows 8'in babası olan dev isim hakkında ilginç bir şikayet var!

Bay Windows 8'de sorun mu var

Microsoft, Vista'yı battığı yerden çıkarması için Steven Sinofsky'yi görevlendirdiğinde Sinofsky bu görevi Windows 7 ile başarıyla yerine getirmişti. Sinofsky ve takımının son ürünü ise Windows 8 oldu

Sinofsky'nin beraber çalıştığı yöneticilerin açıklamalarını bir araya toplayan Cnet, "Mr. Windows 8" lakaplı Windows bölümü başkanı hakkında ilginç bir tablo ortaya çıkardı. Birçok yönetici, 1989 yılında Microsoft'a katılan Sinofsky hakkında fevkalade şeyler söylüyor. Ancak genel endişe, Sinofsky'nin odak noktasıyla ilgili.

Windows grubunun Windows'u kaliteli bir ürün haline getirmek üzere var gücüyle çalıştığını söyleyen bazı kaynaklar, grubun diğer Microsoft bölümlerinden kopuk olduğunu iddia ediyorlar. Eski Windows Phone yöneticisi Charlie Kindel'ın açıklamaları da bu iddiayı destekler nitelikte. Bu ise diğer bölümlerin Windows bölümünden ayrı olması nedeniyle yeniliğin engelleneceği endişelerini gündeme getiriyor.

Yine de Xbox Music, Xbox SmartGlass gibi yenilikler, Microsoft'ta her işin birbirinden kopuk gitmediğini, bölümlerin beraber çalıştığını gösteriyor. Kaynakların ilettiği bir başka bilgiye göre ise Sinofsky, Microsoft'un başarısız olan tablet projesi Courier'in karşısındaymış.

Okuyucu Yorumları