Bir selfie kazası daha

"Tehlikeli selfie" çekeceğim derken neredeyse ölüyordu! İşte akıllara zarar bir selfie kazası daha...

Bir selfie kazası daha!

Artık selfie'ler tek başlarına yeterli değiller. İnsanlar selfie'lerinin daha tehlikeli, daha uçlarda olmasını istiyorlar.

En azından polis, Salı günü yaklaşık 220 metre yüksekliği ile Kaliforniya'nın en yüksek köprüsü olan Foresthill Köprüsü'ndeki kapalı bir yürüme alanına giren kadın için durumun bu olduğunu düşünüyor. Ancak bu kadının yolculuğu, 20 metrelik bir düşüş ile sonlandı.

Bir Facebook yazısında açıklama yapan polis yöneticileri, kadının ve arkadaş grubunun, kurallara aykırı bir şekilde Foresthill Köprüsü'nün altındaki kirişlerde yürüdüklerini söylemekte. Polisin söylediğine göre kadın, aşağıda yer alan yola düştü, hastaneye kaldırıldı ve hayatta kalması bekleniyor. Facebook'ta açıklama yapan polis, Foresthill Köprüsü altındaki yürüme alanlarının vatandaşların güvenliği için kapalı olduğunu söylemekte. Polisin söylediğine göre kadın yürüyüşü sebebiyle ceza almayacak ve durumu hakkında henüz bir güncelleme bulunmuyor.

Kadının arkadaşlarından birinin CBS News'e söylediğine göre kurban, kirişleri bir arada tutan vidaların birinin üzerine çıktı ve dengesini kaybederek geriye doğru düştü. Tabi ki bazıları, insanların bütün uyarı ve tehlike işaretlerini yok sayarak o bölgede bulunmasının bile bir miktar garip olduğunu söyleyebilir.

İnsanların selfie çekmeye çalışırken kendilerini riske attıkları ve hatta hayatlarını kaybettikleri pek çok olay yaşanmış durumda. Rusya'da otoriteler, insanları düşüncesiz veya riskli selfie'leri çekmelerini engellemek için bir rehber yayımlamış durumdalar. Ancak Dünya genelinde selfie ölümleri her yıl geçen yıl artmakta ve insanların selfie istekleri bu ölümlerden etkilenmemiş gibi gözüküyor...

Okuyucu Yorumları