Birbirinden güzel 10 flash oyun

CHIP Online, birbirinden güzel 10 farklı flash oyunu sizler için bir araya getirdi.

Mükemmel flash oyunları

Birbirinden güzel 10 farklı flash oyunu sizler için bir araya getirdik. İşte bunlardan ilginizi çekeceğini düşündüğümüz Top 10:

1. Euro 2008

Halen devam etmekte olan ve Türkiye'nin çeyrek finalde Hırvatistan'la olan mücadelesini kenetlendiğimiz Euro 2008'in bu flash oyununda Euro 2008'de yer alan istediğiniz ülkeyi seçerek kupa almak için mücadele verebiliyorsunuz.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Tarzan

Tarzan

Ormanların asi çocuğu Tarzan'ı bilmeyenimiz yoktur. Ormanda büyüyen ve hayvanlarla iç içe bir yaşam süren Tarzan'la yağmur ormanlarında bir maceraya atılıyorsunuz. Sarmaşıklarla daldan dala atlayabileceğiniz gibi, şelalelerin üzeriden var gücünüzle atlayarak kristalleri toplamaya çalışıyorsunuz.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Çılgın Arabalar

Çılgın Arabalar

Cadde de yarışa ne dersiniz? Son sürat hız yapabileceğiniz ve trafik yasaklarının bulunmadığı bu caddede her şey serbest. Yarışta ilerledikçe yeni ve daha güçlü arabaları kullanabiliyorsunuz.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Hırsız-polis

Hırsız-polis

Bu oyunda, soygundan kaçan azılı bir hırsızsınız. Trafik kurallarını elbette hiçe saydığınız için dilediğinizce hız yapabilirsiniz. Ancak polis her an ensenizde olacağından polisten bir an önce kurtulmaya bakmalısınız. Verilen görevi yerine getiremediğinizde oyunda başarısız oluyorsunuz.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Dinozorus

Dinozorus

Bundan milyonlarca yıl önce yaşamış olan ancak günümüzde sadece çizgi film ve sinemalarda görebildiğimiz dinozorları konu edinen eğlenceli bir oyun. Oyunda şirin bir dinozorla belirli bir süre içinde dinozor yumurtası toplamaya çalışıyorsunuz. Ancak sizden büyük ve korkunç görünen dinozorlara da dikkat etmeniz gerekiyor.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Taksi İşletme

Taksi İşletme

Bu oyunda taksici olarak müşteri avına çıkıyorsunuz. Gece boyu caddeleri arşınlayarak müşteri bulabileceğiniz gibi, bağlı olduğunuz Taksi Durağı'ndan da müşteri bulabiliyorsunuz. Müşteriyi en kısa zamanda gitmek istediği yere bırakmanız gerekiyor, aksi takdirde kazancınız oldukça düşüyor.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Taş Devri

Taş Devri

Flintstones yani Taş Devri çizgi filmini bilmeyenimiz yoktur. Fred Çakmaktaş ve Barney Moloztaş arasında geçen o tatlı diyalogları kim unutabilir ki? Bu oyunda ise iri kahramanımız Fred ile önümüze çıkan yemekleri topluyoruz. Ne kadar çok toplarsanız o kadar çok vakit kazandığınız için oyunu bitirme şansınız daha fazla oluyor.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Need for Speed

Need for Speed

Need for Speed serisini araba yarışı oyunları arasında haklı bir liderliği vardır. Buradaki Need for Speed ise gerçekten kaliteli grafikleri ve efektleriyle başından kalkamayacağınız başarılı bir oyun. Oyunun yüklenmesi başta biraz zaman alsa da, oyun esnasında alacağınız keyifle bunu çabucak unutacağınızı garanti ediyoruz.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Kaykaycı Çocuk

Kaykaycı Çocuk

Bu oyunda kaykayınızla arabaların arasından sıyrılarak hız yapmaya çalışıyorsunuz. Arabalara ve engellere çarpmamanız gerekiyor, aksi takdirde oyunda başarısız oluyorsunuz. Kaykayınızla kayarken ayakkabı kutularını toplamaya çalışıyorsunuz.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Tetikçi

Tetikçi

Tetikçi oyununda arabanın arkasına geçerek karşınızdaki adamları mafya babanızın emri doğrultusunda öldürüyorsunuz. Ancak silahınızla kurşun sıkarken kurşunu israf etmemeniz gerekiyor, yoksa düşmanlarınıza karşı silahsız kalmanız işten bile değil.

Oyunu oynamak için tıklayın.

Okuyucu Yorumları