BlackBerry: Türkiye bizim için önemli!

Akıllı telefonların lider markası BlackBerry Türkiyede pazar payını arttırmayı hedefliyor.

Blackberry Türkiye'de

BlackBerry'nin İstanbul'da düzenlediği basın toplantısına ilgi büyük oldu. RIM (Research In Motion) tarafından geliştirilip üretilen Blackberry'nin Dünya ve Global pazardaki büyüme hedeflerinin anlatıldığı toplantıda, BlackBerry'nin yeni model ürünleri de tanıtıldı. RIM Başkan Yardımcısı Paul Lucier ve RIM Orta Doğu Pazarlama Direktörü Khaled Kefel konuşmacı olarak katıldıkları toplantıda BlackBerry Türkiye Direktörü Erkut Alkaya da yer aldı.

Research In Motion'nın Pazarlama Direktörü Khaled Kefel Türkiye pazarına büyük önem verdiklerini ve geniş potansiyel gördüklerini ifade ederken kamusal alanda olduğu kadar bireysel alanda da etkin olacaklarının altını çizdi.

Artan iş hızına ve kıvraklığa olan talebi karşılamak için kablosuz iletişim kullanımı genişleten ve geliştiren çözümler sunduklarını belirten RIM yetkilileri, akıllı telefon pazarında liderliğe doğru koştuklarını belirttiler.

Facebook Çılgınlığı BlackBerry'de

Facebook Çılgınlığı BlackBerry'de

Yenilikleri takip ederek ürünlerini geliştirdiklerini dile getiren Erkut Alkaya "Günümüzde hızla yayılan Facebook için geliştirdiğimiz ara yüz, bireysel alana getirdiğimiz yeniliklere en iyi örneklerden sadece bir tanesi. Artık BlackBerry'nizle şifre girmeden direkt Facebook sayfanıza girebiliyor ve mesajlarınızı okuyabiliyorsunuz. Üstelik cihaz sayfanıza yeni bir mesaj geldiğinde uyarı da yapıyor. Facebook arayüzü ile bilgisayarda olduğu gibi BlackBerry'de de fotoğraf yükleme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz" açıklamasında bulundu.

Kamusal alanda da müşteri deneteleme programı ile iş verimliliğini çok artırdıklarını dile getiren Alkaya "Garanti Bankası'nda kullanılan müşteri denetleme programı kamusal alanda yarattığımız bir farkındalık. Garanti Bankası çalışanları artık BlackBerry ile gerekli bilgileri her an her yerden kontrol ederek müşteri taleplerine karşılık verebiliyorlar" dedi.

Neden BlackBerry?

Neden BlackBerry?

"Neden BlackBerry'i tercih etmeliyiz?" sorusuyla karşılaşan Erkut Alkaya markayı rakiplerinden ayıran özellikler olarak ek efor gerektirmeden çift taraflı erişim sağlamasını ve kullanıcıya kesintisiz iletişim sunmasını gösterdi.

Alkaya'nın dikkat çektiği bir diğer konu ise BlackBerry'nin özel bir güvenlik sistemine sahip olmasıydı. Bu sistem sayesinde BlackBerry üzerinden kurulan iletişim sırasında verilen bilgilere üçüncü şahısların ulaşması engelleniyor. Ayrıca Alkaya "Büyük şirketlerde BlackBerry ile mevcut teknik alt yapının bozulmadan teknolojik gelişimin sağlanabilmesi de kamusal alanda tercih edilmememizde büyük bir etkendir" ifadesinde bulundu.

Bilgi için
RIM - Blackberry
Tel: 0 212 219 1110 (pbx)

Okuyucu Yorumları