BlackBerry'nin Yeni Cebi Athena Sızdı

BlackBerry'nin yeni akıllı telefonu Athena kendini gösterdi. Peki, BlackBerry Athena nasıl görünüyor?

BlackBerry'nin yeni telefonu sızdı

Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry, son olarak geçtiğimiz sene KEYone akıllı telefonu ile kendini göstermişti. Fiziksel klavyeden bir türlü vazgeçemeyen BlackBery, görünüşe göre bu konuda tutucu olmaya devam edecek. Zira yeni telefonunda da fiziksel bir klavye yer alıyor.

Hakkında dedikodular dolaşan BlackBerry Athena, sonunda tasarımıyla yüzünü de göstermiş oldu. Çin kaynaklı yapılan sızıntılarda BlackBerry Athena açıkça görülüyor ve tasarımında elbette en önemli faktörü yine fiziksel klavyesi oluşturuyor.

BlackBerry'nin Yeni Cebi Athena Sızdı

BlackBerry KEYOne ile fiziksel klavyesi itibariyle benzer olan BlackBerry Athena, arkada çift kamera taşıyan bir akıllı telefon olacak. Siyah renkli gövdesiyle oldukça şık görünen telefon, sağ kenarda güç ve ses butonlarını bir arada bulunduruyor. Ayrıca BlackBerry Athena'da 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C portu yer alacak. Kulaklık girişi üst kenarda, USB-C portu da alt kenarda yer alan BlackBerry Athena'da SIM kart çekmecesi de telefonun sol yanında bulunuyor.

BlackBerry Athena'nın ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne olacağı şu an için bilinmiyor, fakat fiziksel klavyeli BlackBerry akıllı telefonlarını sevenler için tercih edilecek bir model olacağı aşikar. Elbette anı zamanda BlackBerry'nin fiziksel klavye inadından vazgeçmesini isteyenler için ise üzücü bir model olacağı da öyle.

Okuyucu Yorumları