Bu oyuncak, Elden Ring oynamak için kullanabileceğiniz en absürt kontrolör olabilir

Elden Ring oynamak için bir “şakadan” esinlenerek modifiye edilen Fisher-Price markalı oyuncak, bugüne kadarki en absürt kontrolör olabilir...

Elden Ring oynamak için kullanabileceğiniz en absürt kontrolör

Elden Ring piyasaya çıkalı 2 aydan fazla oldu ve oyun severler o günden bu yana Elden Ring’i adeta deliler gibi oynuyorlar. Son 2 ayın en çok satan oyunu olan Elden Ring, üreticilere de ilham kaynağı olmuş durumda. Yeni geliştirilen Fisher-Price markalı bu oyuncak gibi.

Fisher-Price markalı bu kontrolör, aslında bebekler için geliştirilen ve oynayarak öğrenmelerini sağlayan bir kontrolör. Daha önce Twitter’da Wairo64 isimli birinin paylaşımında Elden Ring oynamak için harika olarak nitelendirilen bu kontrolör Rudeism’in gözüne takılmış.

Kendini “tuhaf kontrolcüler üreticisi” olarak nitelendiren Rudeism markası tarafından ele alınan Fisher-Price, ufak bir modifiye işleminin ardından Xbox ile çalışır hale getirilmiş ve Elden Ring oynamak için özelleştirilmiş. Oyuncaktaki sesleri değiştirmeyen Rudeism, böylece ortaya Elden Ring oynamak için çok tezat, ancak oldukça eğlenceli bir oyuncağa imza atmış. Attığı bir tweet’te Wario64’e ilham verdiği için teşekkürlerini ileten Rudeism, Fisher-Price ile Elden Ring oynadığı anları da aşağıdaki tweet’te paylaşmış.