Bu Uygulama Yapay Zeka İle Gelen Kutunuzu Yönetiyor

Spam veya reklam e-postaları arasında kayboluyorsanız, bırakın bu sorunu sizin için Astro dijital asistan çözsün!

Postalarınız, yapay zekaya emanet!

E-posta sunucuları ne kadar uğraşsa da, spam, reklam, istenmeyen abonelikler gelen kutularımızı dolup taşırıyor, oluşan karmaşa içerisinde önemli mesajlar kaybolup gidebiliyor. Eğer tek tek spam bildirmek, reklam ve abonelik postalarından tek tek kayıt sildirmek ile uğraşmak istemiyorsanız, yeni yayınlanan bu uygulama işinizi görebilir.

Astro adlı yeni dijital asistan, Android ve iOS için geliştirildi ve posta kutunuzu idare etmenize yardım etmek için tasarlandı. Bu asistan arkadaşlarınızdan gelen e-postaları cevaplamanız için sizi uyarabiliyor, hiç açmadığınız reklam postalarına aboneliğinizi silmeniz için size tavsiyede bulunabiliyor.

İlk bakıldığında diğer e-posta uygulamalarına benzeyen Astro, gelen tüm mesajları "öncelikli" ve "diğer" adlı iki sekmeye ayırıyor. Uygulama ayrıca e-posta takibi ve uyku modu özelliklerine de sahip.

Bu Uygulama Yapay Zeka İle Gelen Kutunuzu Yönetiyor

Ama uygulamanın en önemli özelliği entegre bir dijital asistana sahip olması. Astro, ona dokunduğunuzda gelen kutunuzu nasıl kullandığınızı inceleyerek tavsiyelerde bulunuyor. Örneğin normalde okuduğunuz ama son bir aydır kaçırdığınız haber postalarını size göstererek onları arşivlemenizi tavsiye edebiliyor, ya da düzenli olarak iletişime geçtiğiniz arkadaşlarınızı VIP listesine eklemenizi önerebiliyor.

Uygulamaya yeni eklenen Slack özelliği sayesinde isterseniz çok önemli bir e-posta gelmediği sürece gelen kutunuza bakmak zorunda bile değilsiniz. Bu da yetmezmiş gibi uygulama ayrıca Alexa'yı da destekliyor. Ve tüm bunları ücretsiz sunuyor.

Denemek isterseniz Android ve iOS sürümlerine buradan erişebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları