CARAT: Bu Mücevheri Çok Seveceksiniz!

Hızlı Sistem, dünyaca ünlü dijital müzik çalar üreticisi MPIO’nun MP3 çalarlarını Türkiye pazarına sunuyor. Dünyaca ünlü MPIO CARAT dijital müzik çalar, şık tasarımı ile sizi ve sevdiklerinizi çok etkileyecek.

CARAT: Bu Mücevheri Çok Seveceksiniz!

Şık ve zarif bir mücevher gibi tasarlanan MPIO CARAT, boyunda kolye gibi taşınabiliyor, mükemmel ses kalitesiyle kullanıcıya en sevdiği müzik parçalarını her yerde dinleme şansı veriyor. İlk etapta 256 Megabyte ve 1 Gigabyte’lık kapasitelerle pazara sunulan MPIO CARAT’ın ağırlığı, pil dahil sadece 28 gram!

Şık, Zarif, Hafif ve Sağlam: Krom kaplı alüminyum gövdeye sahip olan MPIO CARAT, yakut kırmızısı, safir mavisi ya da kuvars moru renk seçenekleri ile müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Yüksek Kalitede Ses Kaydı: Önemli görüşme, ders ve toplantılarınızı daha sonra tekrar dinlemek için MPIO CARAT ile kaydedebilirsiniz.

Yazılım (Firmware) güncelleme: En yeni özellikleri ve gelişmeleri ücretsiz olarak indirilebilecek yazılımlarla sürekli güncel tutabilirsiniz. CARAT, güncellenme özelliği ile her zaman yeni gelişmelere kolayca adapte olur.

LCD ekran: Yüksek kaliteli, beyaz LED ışıklı, 2-satır negatif LCD ekran.

Üstün Özellikler: 6 hazır ve 1 özel olmak üzere yedi ekolayzır ayarına sahip olan MPIO CARAT, MP3, WMA, ASF ve WAV dijital ses formatlarını destekliyor. Gelişmiş saat ve alarm fonksiyonlarına da sahip olan MPIO CARAT, aynı zamanda USB bilgi depolama aygıtı olarak kullanılabiliyor. MPIO CARAT’ın 256 MB bellek kapasitesine sahip olan modelinin son kullanıcı fiyatı 159$+KDV.

Boyutlar: 30x50x12.8 mm
Ağırlık: 28 g (pil dahil)
Bellek Kapasitesi: 256/1GB
Dosya formatı desteği: MP3, WMA, ASF, WAV.
Dosya transfer hızı: 5Mbps (maks.)
Kulaklık çıkışı: 13mW/Channel (EU: 6mW/Channel)
Ses Efektleri: Philips patentli ses teknolojisi.
Çıkış frekans aralığı: 20Hz-20kHz
Batarya: Li-Polymer
Sürekli çalışma süresi: 10 saat (maks.)
Desteklenen işletim sistemleri: Windows 98/SE/ME/2000/XP ve Mac OS 10.2

Okuyucu Yorumları