CeBIT Fuarında Eğitim borsası!

CeBIT Fuarına katılanlara 6 gün boyunca "Eğitim Borsası" seanslarında indirimli meslek eğitimleri...

Eğitim borsası!

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.
Microsoft Eğitim Çözümleri İş Ortağı, Cisco Networking Academy, Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi, Adobe, Corel, Netcad ve STA4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olarak 8 yıldır hizmet veren Bilişim Eğitim Merkezi, 2-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen CeBIT Fuarı süresince IT eğitimlerinde "Eğitim Borsası" bordunda sürekli indirimde olan eğitim seansları ile ihtiyacı olanlara indirimli eğitim imkanı sağlıyor.
CeBIT Fuarına özel olarak hazırlanan "Eğitim Borsası" kampanyası, CeBIT Fuarını ziyaret edenler, üniversiteyi kazanamayan gençler, dünya standartlarında sertifikalı eğitim almak isteyenler, IT alanında meslek sahibi olmak isteyen yüm bireyler için tasarlandı. 6 gün sonunda 250 kişinin "Eğitim Borsası" seansları eğitimlerinden faydalanması ve ihtiyacı olanlara eğitim imkanı verilmesi amaçlanıyor.
6 gün süren CeBIT fuarında, 6. Hall'de 430 numaralı Bilişim Eğitim Merkezi standında sabah saatlerinden itibaren "Eğitim Borsası" bordunda günün belirli saatlerinde değişecek eğitim ücretlerini takip edenler 60 saat ile 6 aylık eğitimleri en uygun fiyatlara alma şansını yakalayacaklar. Türkiye'de ilk kez uygulanacak bu yöntemle uluslararası sertifikalı eğitimleri almak isteyenlere özel bir fırsat sunuluyor. Katılımcılar teknik eğitimlerinden 60 saatlik AutoCAD eğitimini 25 liraya, 3 DS Max eğitimini 50 liraya alabildikleri gibi, IT eğitimlerinden Microsoft Yazılım Uzmanlığı (MCSE) ve Sistem Uzmanlığı (MCPD) eğitimlerini 1.000 liraya alabilecekler.
CeBIT fuarı boyunca 19 başlıkta "Eğitim Borsası" seanslarında; MS Office eğitimi 10 lira, Muhasebe 25 lira, AutoCAD 25 lira, 3 DS Max 50 lira, Photoshop 30 lira, Freehand 75 lira, Corel 75 lira, Flash 100 lira, ASP.Net 300 lira, STA-4 CAD 75 lira, NetCAD 75 lira, Rhino 180 lira, Revit 25 lira, Inventor 180 lira, Donanımf&Network 300 lira, Microsoft Yazılım Uzmanlığı (MCSE) 1.000 lira, Microsoft Sistem Uzmanlığı (MCPD) 1.000 lira, Cisco CCNA 300 lira ve Cisco CCNP eğitimleri 600 liraya kadar indirime girecek.
Bilişim Eğitim Merkezi Genel Müdürü Ahmet Çevik "Eğitim Borsası" eğitimleriyle ilgili olarak; "Bizim 'Eğitim Borsası' etkinliği ile hedefimiz bu eğitimlere ve meslek kazanmaya ihtiyacı olan gençlerimize ödeme kolaylığı sağlamanın yanında onların bu anlamdaki baskılarını üzerlerinden bir nebze almaktır. Üniversiteyi kazanamayan gençlerimizin bu eğitimlerle meslek sahibi olmalarını sağlamak ve onların ödeme zorluklarını çözmek birinci önceliğimiz oldu. IT eğitimlerindeki istihdama yönelik eğitimler vermek ve bu alandaki kaliteli insan gücünü iş hayatına sunmak bizim için en önemli unsur. CeBIT Fuarında bu fırsatı gençlerimize sunmak istedik. Dilerim bu eğitimlere ihtiyacı olan ve bu alanda yetenekli gençlerimize bir fırsat sağlamış oluruz" dedi.


Bilişim Eğitim Merkezi Eğitim Çözümleri Partnerlikleri;
• Microsoft Gold Certified Partner/Yetkili Eğitim Çözümleri İş Ortağı – Dünyada geçerli olan CPLS sertifika eğitimlerini vermeye yetkisine sahiptir.
• Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi – Mimar, mühendis, tekniker ve teknisyen alanında CAD Programlarının bir numaralı üreticisi olan ve Dünyada 75 ülkede hizmet veren Autodesk'in uluslararası geçerli sertifika eğitimlerini vermektedir.
• Cisco Networking Academy – CCNA ve CCNP programları Yetkili Eğitim Merkezidir.
• Adobe Lisanslı Eğitim Merkezi – Dünyanın en iyi görüntü işleme programı Adobe Photoshop'un lisanslı eğitim merkezidir.
• Corel Training Partner – Grafik programı yazılımcısı Corel/Eti Bilgisayar'ın Türkiye'deki ilk ve tek Training partner ünvanına sahiptir.
• Netcad Yetkili Eğitim Merkezi – Mühendis, mimar, tasarımcı, teknisyen ve teknikerlere yönelik yazılımlar üreten Netcad'in sertifikalı eğitimlerini verme yetkisine sahip olan Türkiye'deki tek kurumdur..
• STA4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi – İnşaat mühendislerine yönelik STA4-CAD tek yetkili eğitim merkezidir.

Bilişim Eğitim Merkezi HakkındaBilişim Eğitim Merkezi, gelişen teknolojiye uyumlu eğitim standardının gereklerini yerine getirerek hizmet vermek amacıyla 1999 yılında faaliyete başlamıştır. Sadece bilişim eğitimleri veren Bilişim Eğitim Merkezi, alanında uzman, yenilikçi ve kaliteli eğitmen kadrosuyla, kişi ve kurumlara tüm bilgisayarlı eğitimlerin verildiği bir eğitim ve kariyer merkezidir. Sektörünün öncü ve yenilikçi kurumu olarak Microsoft, Cisco, Autodesk, Corel, NetCAD, Sta4-CAD gibi yazılım devlerinin yetkili eğitim merkezi olarak hizmet vermektedir. Standartlarını bilişim sektörüne ve gelişen teknolojiye uygun olarak belirleyen Bilişim Eğitim Merkezi, kursiyerlerine kişisel gelişim ile beraber iş ve kariyer imkânı sağlayacak ''kaliteli'' ve "öğreten'' eğitim modelini uygulamaktadır. "Kurumsal Eğitim Partnerliği" yaklaşımı ve "Bilişim Enterprise Academy" uygulamaları ile Kurumsal Firmaların bilgisayar eğitimleri konusunda da sektörün öncü en kaliteli metodlarını uygulamaktadır.
Bilişim Eğitim Merkezi; Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş şubeleri ve Kadıköy Kurumsal Şubesi ile 4 farklı binada konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet vermektedir.
Bilgi için:
Bilişim Eğitim Merkezi
Tel: 0216 346 26 06 – 0216 550 99 52

Okuyucu Yorumları