Çevrenize dikkat edin, gün geçtikçe çoğalıyor

Başınıza bu bağımlılardan dolayı oluşan bir kaza gelsin istemiyorsanız bu haberi mutlaka okuyun!

Dikkat: Bağımlı geliyor!

"Hey. Hey! Önüne baksana." Sözlerini bugünlerde duyarsanız hiç şaşırmayın. Çünkü bu etrafınızda teknoloji bağımlılarının olduğunu gösterecek bir uyarı olabilir.

Genellikle metropollerde karşılaştığımız teknoloji bağımlılarına seslenseniz dahi sizleri duymazlar, üstüne üstlük kendi yollarından çekilmenize neden olurlar. Bazen de sizi duyar ve kaşlarını çatarak kısa bir bakış attıktan sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi işlerine devam ederler. Kimi zamanda yaptığı çok olağan bir şeycesine "Ne var kardeşim! Facebook hesabımı kontrol ediyorum" derler içten içe.

Son zamanlarda böyle bir durumla sıkça karşılaşır olduk ve bu, gün geçtikçe daha dramatik bir hal alıyor. Fakat akıllara şu sorular gelmiyor değil. Teknoloji bağımlılarından dolayı oluşan kazalarla sıklıkla karşılaşılıyor mu? Acaba bu kişiler bir başkasına, bisikletliye, otomobile veya bir tramvaya! çarpmış mıdır? Ya da yol üzerindeki bir kazı çalışma alanına düşmüşler midir?

3 Adım'da Bağımlılılardan Kurtulun

3 Adım'da Bağımlılılardan Kurtulun

Aslında bu bağımlılık ile başa çıkmanın birkaç yolu var. Eğer sizde, etrafındaki hiçbir şeyi elindeki aygıttan fazla önemsemeyen biri ile karşılaştıysanız, size sunacağımız "3 Adım'da Bağımlılılardan Kurtul" yöntemini deneyebilirsiniz.

1. El Salla ve Seslen: "Hey sen iPhonelu : uyan, uyan!" Ellerinizi sallamaya başladıktan sonra, bağımlımız çevresel görüşünün bu hareketler ile değiştiğini görecek ve hipnoz halinden kurtulacaktır.
2. Çevreyi uyar: Hemen herkes bu bağımlılar tarafından her an kaza riski geçirmeden etrafınızdakileri uyarın. "Dikkat edin. Bağımlı geliyor!"
3. Saklan: Herkesi uyardınız ve artık sıra bu zombilerden yeterli mesafe uzaklıkta bir yere saklanmaya geldi (telefon kulübesi, kapı aralığı gibi). Zombiler gidene kadar gözlerinizi dört açın.

Sonuç olarak güzel gören, güzel düşünen insanlar sözüm sizedir. Eğer bu bağımlı benim diyorsanız, lütfen elinizdeki şeyi zaman geçirmeden cebinize koyun ve önünüze bakın. Hayat çok kısa, dışarıdaki güzel havanın tadını çıkarın.

Okuyucu Yorumları