Chrome'a iGoogle'ı Geri Getiren Eklenti!

Chrome'un yeni sekme sayfası size yavan mı geliyor? İşte onu zenginleştirecek bir eklenti!

Chrome'u eski günlere döndürün!

Google'ın kişiselleştirilmiş iGoogle ana sayfasını özlüyorsanız, benzer bir işlevi yeni sekme sayfanıza kazandıracak bir eklenti var.

"Start - A Better New Tab" eklentisi, her tür bilgiyi widget'lar yoluyla yeni sekme sayfasına taşıyor. Sayfaya ekleyebileceğiniz araçlar arasında hava durumu, en sık ziyaret ettiğiniz web siteleri, Google veya CNN'de en çok okunan haberler, Gmail, Facebook, YouTube'daki popüler videolar, yüklü Chrome uygulamaları, not defteri, Google Takvim, yer işaretleri, hisseler, yapılacak listesi ve saat var. Araçların çoğu varsayılan olarak etkinleştirilmiş olarak geliyor.

Eklenti, tek bir sayfaya çok sayıda bilgiyi sıkıştırmanızı sağlıyor. Göze çarpan olumsuz yanı ise kişiselleştirme olanaklarının çok fazla olmaması ancak denemenizde zarar yok. Eklentiyi Chrome Web Store'dan yükledikten sonra neredeyse hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Eklentiyle ilgili değişiklik yapmak isterseniz, adres çubuğuna chrome://extensions yazın ve Enter'a basın. Burada eklentiyi bulduktan sonra farklı ayarlar üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.

Google Web Store'dan indirin: Start - A Better New Tab

Okuyucu Yorumları