Compex 2009'un ardından...

CHIP, CHIP Online ve LEVEL'ın katılımıyla geçen Compex 2009 fuarı sona erdi. İşte geriye kalanlar...

Compex 2009'un ardından...

Rönesans Fuarcılık tarafından bu yıl 34'ncüsü düzenlenen COMPEX Uluslararası Bilgisayar, Tüketici ve Ev Elektroniği Fuarı sona erdi. Lütfi Kırdar Fuar Merkezinde, 19 Kasım' da başlayan fuarda 300'e yakın firma ileri ürünlerini sergilerken 100 bine yakın ziyaretçi en yeni teknolojiler ile tanıştı.

Türk Telekom, TT Net, Toshiba, Lenovo, General Mobile, Bimeks, Develope, THY/Anadolu Jet ve Asel Grup Crestron başta olmak üzere pek çok firma ve uluslararası kuruluşun katıldığı COMPEX 2009'a, teknoloji tutkunları yoğun ilgi gösterirken, 2 bin metrekarelik alanda kurulan GameX oyun alanı meraklıların akınına uğradı.

CHIP Online'cılar Compex'teydi!

CHIP Online Compex buluşması çok renkli geçti. CHIP Online editörleri ve CHIP Online Forumun gediklileri Cumartesi günü CHIP Online stadında buluştu. Oldukça eğlenceli geçen buluşma Gran Tourismo turnuvası ile sona erdi. İlk üçe giren CHIP Online'cılar ödüllerini CHIP Online editörlerinin elinden aldılar.

Etkinliğin fotoğrafları için tıklayın

Etkinlikler ve gösteriler

Etkinlikler ve gösteriler
I can Footbal ziyaretçilerin ilgisini çekti

Çeşitli etkinlikler ve gösterilerle renklenen COMPEX 2009, ayrıca bir dizi yeni ürünün ilk kez tanıtımına da sahne oldu. Özellikle Türk Telekom şirketler grubu kuruluşu olan Sobee'nin online olarak oynanabilen "I can Football" adlı internet oyunu ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti. 2.000 m2'lik alanda kurulan GameX alanı ise gençler olduğu kadar büyükler de eğlenceli ve hareketli saatler yaşadılar. Bimeks tarafından 750 m2'lik alanda en kaliteli ürünlerin en uygun fiyata alıcıya sunulduğu bölüm ise ziyaretçi akınına uğradı. Uzun kuyrukların oluştuğu Bimeks standında ürünler pazara göre çok daha uygun fiyatlara alıcıya ulaştırıldı.

"Compex teknolojilerin buluşma noktasıdır"
Rönesans Fuarcılık Başkanı İsmet Göksel, COMPEX Fuarının bir gelenek haline geldiğini belirterek "Bu yıl 34'ncü düzenlediğimiz, bilişim dünyasının önde gelen firmalarının ve sektör temsilcilerinin, ürünlerini geniş kitlelere tanıtma imkanı buldukları COMPEX Fuarı, teknolojilerin buluşma noktası olarak kabul edilmektedir. COMPEX, insanları en son teknolojiyle buluşturan, teknolojiyi kullanmaya yönlendiren bir organizasyondur. Başarıyla biten bu fuarımızda ziyaretçilerimizin yüksek teknolojileri yakından tanıma fırsatı bulmasının yanında, GameX ile eğlendirmeyi de başardık." dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları