Creative’den Yeni Klavye ve Fare Seti

Dünyaca ünlü, çoklu ortam ürünleri üreticisi Creative, Desktop Wireless 8000 adını verdiği yeni kablosuz klavye ve fare setini ülkemizde de satışa sundu.

Creative’den Yeni Klavye ve Fare Seti


Siyah ve gümüş gri renklerin hakim olduğu bir tasarıma sahip olan DW8000, oldukça ergonomik ve şık düşünülmüş. Masaüstünde kullanımı rahatlatıcı bir bilek altlığına sahip olduğu gibi bilgisayarımızı kolaylıkla yönetebilmemizi sağlayan kısayol tuşları da klavye üzerinde yerini almış. 18 adet kısayol tuşu sayesinde Internet üzerinde rahatlıkla sörf yapabildiğiniz gibi müzik ve diğer media dosyalarınızı da rahatlıkla dinleyip, kontrol edebiliyorsunuz. Tıpkı klavye de olduğu gibi fare de oldukça ergonomik ve kolay kullanılabilir bir yapıya sahip. Optik özellikli olan fare 3 düğmeli olarak tasarlanmış. Farenin tekerlek özelliği Web’de gezerken veya ofis dökümanlarınızı incelerken rahatlık sağlıyor.

Öyle görünüyor ki Creative, yeni Desktop Wireless 8000 klavye ve fare setiyle, kulaklarımız ve gözlerimizden sonra parmaklarımızı da eşsiz Creative ürünlerinin bağımlısı yapmayı hedefliyor.

Okuyucu Yorumları