"Demir gibi" bir Galaxy S6 Edge geliyor!

Samsung, sınırlı sayıda üretilecek özel bir Galaxy S6 Edge modeli için kolları sıvadı!

Çok özel bir Galaxy S6 Edge!

Avengers hayranları için Samsung'un bir müjdesi var! Samsung, Marvel ortaklığını kullanarak son amiral gemisine Demir Adam (Iron Man) temalı yeni bir görüntü sunuyor. Firmanın doğruladığına göre, Iron Man temalı Galaxy S6 Edge'ler satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Samsung'un resmi hesabından atılan tweet, telefonun "yakın zamanda" ve sadece belli bölgelerde sunulacağı dışında çok fazla bilgi vermiyor. Daha önce de bir Samsung yöneticisi, Iron Man temalı telefonların kırmızı olacaklarını ve Mayıs sonlarında ya da Haziran başlarında sunulacağını söylemişti.

Bir Samsung sözcüsünün Mashable'a gönderdiği açıklamada, bu akıllı telefonun bazı marketlerde sınırlı sürüm olarak sunulacağı doğrulanmakta ve daha fazla detayın önümüzdeki haftalarda duyurulacağı söylenmekte.

Telefon, Samsung'un Marvel ile ilk ortaklığı değil. Firmanın, yeni bir Galaxy Note 4 alındığında dört adet bedava Avengers temalı kılıf sunduğu, devam eden bir kampanya da devam ediyor. Bu kılıfların arasında Demir Adam, Kaptan Amerika, Hulk ve Thor modelleri bulunuyor.

Okuyucu Yorumları