Dijital Kamera ve Fotoğraf Makinesi bir arada

Samsung Electronics, iki farklı dijital görüntüleme türünü bir araya getiren DuoCam’i Türkiye pazarına sundu. Ürün, entegre dijital kamera ve dijital fotoğraf makinesi özelliklerini bir araya getiriyor.

Dijital Kamera ve Fotoğraf Makinesi bir arada

Avuç içinde ergonomik bir şekilde taşınmaya izin veren boyutlarıyla DuoCam, ikili lens sistemi ile dijital kamera ve dijital fotoğraf makinesi arasındaki geçişleri zahmetsizce gerçekleştiriyor. Fotoğraf ve video görüntülerini aynı cihazda toplayan DuoCam, böylelikle bütün bir görüntüleme çözümü sunuyor.

Yeni DuoCam, video görüntülerini 800K CCD lens ile 10x olarak optik yakınlaştırabiliyor. Dijital olarak 900x yakınlaştırma özelliğine sahip video kaydedici, harici mikrofona da sahip. Manuel ayarları olan dijital kamera ise fotoğraf çekimlerinde 3x optik ve 12x dijital yakınlaştırma imkanı sunuyor. Her iki lens de cihazın canlı ve yüksek kaliteye sahip görüntüler almasını sağlıyor. Cihazda yer alan özellikler, her türlü ortamda yüksek kalitede resim çekilebilmesine yardımcı oluyor. Slow Shutter ve Nite Pix özellikleri kullanıcılara düşük ışıklı ortamlarda rahat çekim ortamı sağlıyor. Digital Image Stabilizer ve bütünleşik flaş da fotoğraf ve videoların görüntülerine aydınlık ve keskinlik katıyor.

DuoCam, dijital fotoğraflar için 5.25 mega piksel lensi 2592 x 1944 piksel görüntü çözünürlüğe imkan sağlayarak, özellikle büyük ebatlardaki baskılar için resim ve renklerde maksimum kaliteyi sunuyor. Cihazın dijital fotoğraf makinesi fonksiyonuyla MPEG4 formatında video çekim yapmak da mümkün.

Uzaktan kumandası da bulunan cihaz USB 2.0 bağlantısı sayesinde içindeki verileri bilgisayara kolayca aktarabiliyor.

Okuyucu Yorumları