Disney'in kapıları bu netbook'la aralanacak!

Asus bir gün herkesin netbook'u olacak diyor; çocukların bile... İşte Asus Disney Netbook...

Çocuklara da netbook!

ASUS, yenilikçi ve farklı tasarımlarına ASUS Disney Serisi netbooklar ile devam ediyor. Yazılımından donanımına kadar ASUS ve Disney Tüketici Ürünleri işbirliğinin bir ürünü olan ASUS Disney Netbook; çiçeklerle süslenmiş Prenses Pembe ve minyatür Mickey simgelerinin olduğu Sihirli Mavi olmak üzere 2 ayrı desen ve renk seçeneği sunuyor.

Çocukların kesinlikle gözlerini alamayacakları yeni ASUS Disney Netbook; Eee PC'nin kullanım kolaylığını ve Disney'in çekiciliğini birleştirerek, çocuklar için bir oyun arkadaşı haline geliyor.

Eğlenceli : Disney Desenli Masaüstü, Uygulamalar ve Oyunlar
ASUS Disney Netbook; LCD kapağındaki canlı Disney grafiklerinden, Mickey şeklindeki web kamerasına, özel Disney uygulamalarına kadar Disney'in bütün büyüsünü yaşatıyor. Çocuklar masaüstlerini; klasik Disney karakterleri, Disney perileri, Disney Prensesleri ve Mickey Mouse gibi sevimli karakterlerle giydirebiliyorlar.

Disney Notebook, eğlencenin tasarımının yanı sıra; müzik ve medya yönetimi için Disney Mix, fotoğraf düzenlemek için Disney Pix ve Radio Disney gibi gelişmiş Disney uygulamalarını da beraberinde sunuyor. Disney Pix uygulaması ile çocuklar eğlenceli vakit geçirebilmek için çeşitli görüntüleri kendi vücutları üzerine yerleştirip bunları video ve kartpostal haline getirebiliyor veya hareketli dans sahneleri yaratabiliyorlar. Disney Netbook'ta ayrıca araba oyunları, hafıza oyunları ve fotoğraf albümü de yer alıyor.

Kullanımı kolay ve güvenilir bir netbook

Kullanımı kolay ve güvenilir bir netbook

Kolay: Çocuk Dostu Eğitici Eğlence Özellikleri, ve Uygulamalar
Sadece birkaç dakika içinde paketinden çıkıp oyun oynamaya hazır hale gelen Disney Netbook; kullanımı kolay arayüzü, büyük simgeleri ve eğitici görselliği ile bilgisayar kullanımını çocuklar için oldukça kolaylaştırıyor. Çocuk dostu eğitici eğlence özellikleri, çalar saat, dijital not defteri ve hesap makinesi gibi uygulamalarla çocuklar için önemli bir eğitim ve eğlence aleti haline geliyor.

Güvenli: Dayanıklı Tasarım ve Çocuk Güvenliği
ASUS Disney Netbook, hem yazılımsal hem de donanımsal olarak çocuklar için önemli güvenlik özellikleri sunuyor. Sıvı temasına dayanıklı klavyesi ve darbeye karşı veri koruma sistemi, çarpmalara dayanıklı mekanik tasarımı kayda değer şekilde güçlendiriyor.

ASUS Disney Netbook çocukların daha güvenli bir internet deneyimi yaşamaları için ebeveyn kontrollü erişim sağlıyor. Ebeveynler çocuklarının girebilecekleri internet sitelerini, kullanabilecekleri programları ve kimlerle mailleşebileceklerini seçebiliyor, çocuklarının nerede ve ne kadar vakit geçirdiklerini izleyebiliyorlar. Ek olarak Disney tarayıcısı, çocukların keyifle oyun oynamaları için, güvenliği önceden onaylanmış 40'tan fazla internet sitesi sunuyor.

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler

Model - ASUS Disney Netbook MK90H
İşletim Sistemi - Orijinal Windows® XP Home
Ekran - 8.9"Arka aydınlatmalı LED WSVGA ekran (1024x600)
CPU - Intel - ATOM N270
WLAN - 802.11 b/g/n
Bellek - DDR2 SO-DIMM 1GB
Depolama - 160GB HDD
Arayüz - 1 x VGA port (D-sub 15-pin, harici monitör için), 3 x USB 2.0 port, 1 x LAN RJ-45, 2 x ses çıkışı: kulaklık / mikrofon
Kamera - 0.3 Megapiksel
Kart Okuyucu - MMC ve SD (SDHC destekler)
Ses - Yüksek kalitede ses, Bütünleşik stereo hoparlörler, Analog Mikrofon
Pil - 4200mAh Polimer, 5saat**
Boyutlar - 248mm (W) x 173mm (D) x 28.7mm (H)
Ağırlık - 1.2kg
Renk Seçeneği - Prenses Pembe, Sihirli Mavi

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları