Dünyanın En Hızlı LCD Monitörü Hızlı Sistem'le Tür

ViewSonic’in Türkiye distribütörü Hızlı Sistem, 2 milisaniye tepki<br>süresine sahip ViewSonic VX922 19 inç LCD monitörünü piyasaya sundu.

Dünyanın En Hızlı LCD Monitörü Hızlı Sistem'le Tür

LCD ekran üretimi teknolojisinde dünya lideri ViewSonic, 2 milisaniye tepki süresi ile dünyanın en hızlı LCD monitörünü satışa sundu.

ViewSonic’in “ClearMotive” teknolojisi ile LCD ekranlarda yüksek performanslı oyun, grafik ve video uygulamaları çalıştırıldığında ortaya çıkan gölge ve bulanıklık sorunu tarihe karışıyor. ViewSonic’in 19 inçlik VX922 LCD monitörü, 2 milisaniye (ms) hızlı tepki süresi avantajı sayesinde video, grafik ve oyunlar için en yüksek performansı sunuyor.

ViewSonic VX922’nin şık ve zarif tasarımı, form ve işlevselliğin ideal birleşimini sunuyor. VX922, ev ve ofislerde kullanım için ideal. Ayarlanabilir dikey açı özelliğine sahip olan ViewSonic VX922, TCO’99 standartlarına uyumlu ve 3 yıl garantili olarak sunuluyor.

19” ekran alanı ile geniş çalışma ortamı sunan ViewSonic VX922, “XtremeView” teknolojisi sayesinde 160 derece yatay ve dikey net görüş açısı sağlıyor. Üstün performansı ile özellikle grafik yoğunluklu uygulamalarda, oyun ve videolarda büyük avantajlar sunan ViewSonic’in “Optisync" teknolojisi ise, dijital (DVI-D) ve analog (VGA) bağlantılarda üstün performansı garanti ediyor. ViewSonic VX922, 1280x1024 çözünürlük, 270 cd/m² parlaklık, 0.294mm nokta aralığı ve 650’ye 1 kontrast oranı ile zengin ve canlı görüntüler sunuyor. ViewSonic VX922’nin yüksek parlaklık ve konstrast seviyesine özel “Dynamic Structure” ve “Amplified Impulse” teknolojileri sayesinde ulaşılıyor.

ViewSonic’in Türkiye distribütörü Hızlı Sistem’in Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Müdürü M. Fatih Kerimoğlu, VX922’nin şu anda dünyanın en hızlı LCD monitörü olduğunu söyledi. LCD monitör teknolojisinde liderliğini pekiştiren ViewSonic’in endüstrideki performans ve kalite çıtasını daha da yükselttiğine dikkat çeken Kerimoğlu Kerimoğlu, “Hızlı Sistem Türkiye pazarındaki ilk 4 milisaniye LCD monitör olan ViewSonic VX724’ten sonra şimdi de 2 milisaniye tepki süresine sahip ilk LCD monitör olan VX922’yi pazara sundu. ViewSonic VX922 özellikle oyunlarda, video ve grafik uygulamalarında büyük avantaj sağlıyor. VX922, özellikle oyun tutkunları ile ev ve ofiste grafik yoğunluklu çalışan kullanıcılar için ideal bir çözüm niteliğinde.” şeklinde konuştu.

ViewSonic VX922 19 inç LCD monitörün tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı, 599$+KDV olarak belirlendi.

(*) Tepki Süresi: LCD monitörlerde “tepki süresi” renkler arasında geçiş ve tazeleme hızını gösteriyor. Bir LCD monitörün tepki süresi ne kadar hızlı olursa, yüksek grafik performansı gerektiren oyunlarda ve uygulamalarda sunacağı görüntünün performansı da o kadar yüksek oluyor.

Okuyucu Yorumları