Efsane site MySpace geri dönüyor!

Bir zamanlar 1 numaraydı, 1 yıl önce satıldı ve ortadan yok oldu. Dev site, şimdi yeniden doğuyor!

Efsane site geri dönüyor!

MySpace, bir seneden fazla bir süre önce Specific Media adlı bir şirkete satılmıştı. O zamandan beri durgunlaşan MySpace, kullanıcılarına zaman zaman yenilik sözü verdiyse de bu, şimdiye dek gerçekleşmedi.

Ancak yeni ortaya çıkan bir video, MySpace'in baştan doğmaya hazır olduğunu gösteriyor. Videoda MySpace'in yeni kullanıcı arayüzü görünüyor ve yeni MySpace'de müziğe büyük önem verileceği söyleniyor. Yeni tasarımda örneğin şarkıları ve çalma listelerini başkalarıyla paylaşmanız mümkün olacak. Videoya bakılırsa yeni MySpace, güçlü bir ağ arayüzüne ve Pinterest'i andıran fotoğraf albümlerine sahip. Bunun yanında intenette "trend" olan konular, yeni arayüzde gösteriliyor ve MySpace'e Twitter veya Facebook hesabıyla kaydolmak mümkün oluyor.

Yeni MySpace'in nasıl olacağını bu videomuzda görebilirsiniz. Justin Timberlake'in neden bu kadar çok göründüğünü merak ediyorsanız, kendisinin Specific Media'nın bir bölümünün sahibi olduğunu, dolayısıyla MySpace'in de kısmen sahibi olduğunu söyleyelim. Yeni MySpace'i ne zaman kullanabileceğimiz hakkında bir bilgi ise verilmiyor.

Okuyucu Yorumları