Eğlence Tutkunlarına Özel: Siemens CFX65

Siemens Mobile yeni kapaklı modeli CFX65, kullanımı kolay multimedya özellikleri; entegre LED flaşı, VGA kamerası ve cep feneriyle yoğun bir sosyal hayatı olan ve eğlenmeyi seven kullanıcılar için tasarlandı.

Eğlence Tutkunlarına Özel: Siemens CFX65

Kapaklı CFX65 entegre VGA kamerası ile fotoğrafla ilgili pek çok özelliği kullanıcıya sunmakta. LED flaşı sayesinde gece de çekim yapma imkanı sunan CFX65 kullanıcıların hiçbir zaman yanlarından ayırmak istemeyecekleri tam bir mobil arkadaş niteliğinde.

CFX65’in dışında geniş renkli yüksek çözünürlüklü 65K ekran, içeride ise siyah-beyaz (96x64 piksel) ikinci bir ekran bulunmakta.

MMS, EMS ve e-mail özellikleriyle iletişiminizi güçlendiren telefon, GPRS Class-10 sayesinde polifonik zil tonlarını, logoları ve arka plan görüntülerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yüklemenizi sağlıyor. Çok sayıdaki Java uygulaması ve önceden yüklenmiş oyunlar ise size her an eğlence imkanı sunuyor.

97x48x23 mm’lik boyutu ve 88 gr ağırlığıyla her parti çantasına sığabilen CFX65 eğlence düşkünlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek özelliklere sahip. Telefon, 200 saate varan bekleme süresi ve üç buçuk saate varan konuşma süresine sahip.

Okuyucu Yorumları