En İlginç Ürün: Sırt Kaşıyan Tişört!

Bir web sitesinin düzenlediği ikinci "İlginç Ürünler Yarışması" sonuçlandı.

Sırt Kaşıyan Tişört!

İnternet kullanıcılarına, pek çok farklı kategoride ürün alıp satabilecekleri bir ortam yaratan Hemalhemsat.com, 20 Eylül - 15 Kasım tarihleri arasında ikincisini düzenlendiği "İlginç Ürünler Yarışması"yla birbirinden ilginç fikirlerin buluşma platformu oldu. Hemalhemsat.com kullanıcılarının yaratıcılıklarını konuşturdukları yarışmada birinciliği, 114 puanla "Sırt Kaşıma Tişörtü" aldı. Kıran kırana bir rekabetin yaşandığı yarışmada, "Kırıntılara 'Dur' Diyen Klavye Tepsisi" ikinciliği elde ederken, "Helal Edilmiş Helal Süt" ve ilaç kutularının kullanım alanını geliştiren "Nikah Davetiyesi" aynı puanı alarak üçüncülüğü paylaştılar. Yarışmanın şampiyonu sırt kaşıma tişörtünü satışa sunan yarışmacı, HP'den Photosmart R827 fotoğraf makinesi kazandı.

Hemalhemsat.com Kullanıcılarında Ne Cevherler Varmış!

Hemalhemsat.com tarafından düzenlenen "İlginç Ürünler Yarışması"nın ikincisine toplam 612 başvuru geldi. Bunlardan 119'u yarışmaya hak kazandı. Fırlama çocuk beşiğinden ödenemeyen borcu ile birlikte yeni sahibini bekleyen bahtsız kredi kartına, cennetten 652 metrekare korsan arsa tapusundan kötü gün dost eline, doktordan satılık 2. el kopyadan Maradona imzalı Arjantin pezosuna dek birbirinden yaratıcı ürünler kıyasıya rekabet etti.

Yarışmaya katılanlar böylesine yaratıcı olunca, Hemalhemsat.com kullanıcıları da bu yaratıcılığı ödüllendirmek için yarışma sayfalarını sık sık ziyaret ettiler. Katılımcıların her ürüne sadece bir kez puan verebildiği yarışmada, kazananı jürinin oyları belirledi.

Okuyucu Yorumları