En iyi 5 BitTorrent istemcisi!

Seçtiğimiz bu 5 torrent yazılımına göz atın ve kendi kararınızı verin: Sizce en iyisi hangisi?

En iyi 5 Torrent yazılımı!

BitTorrent, HTTP kuyruklarına girmeden dosya indirmek veya kendi sunucunuz olmadan dosya sunmanın en iyi ve en hızlı yollarından bir tanesi. Bu yazımızda size en iyi 5 BitTorrent uygulamasını tanıtacağız.

Deluge (Windows, Mac, Linux)

Deluge, mevcut en hafif BitTorrent istemcilerinden bir tanesi. Program, güçlü bir eklenti kataloğuna sahip ve gerçek gücünü buradan alıyor. Özelliklerinin birçoğunu eklentiler yoluyla kazanan Deluge, özel torrent'leri, şifreli aktarımı, parola korumasını ve bant genişliği planlamayı destekliyor.

Transmission (Mac, Linux)

Uygulama, bellekte oldukça az yer kaplıyor ve arka planda çalışıyor. Ancak bu, işlevlerinin az olduğu anlamına gelmiyor: Transmisson, güçlü sistem uyarıları, indirme planlama, magnet bağlantı desteği, uzaktan yönetim, şifreleme ve daha fazlasını destekliyor.

µTorrent ve rTorrent/ruTorrent

µTorrent ve rTorrent/ruTorrent
µTorrent, BitTorrent protokolünü geliştiren programcılar tarafından geliştiriliyor

uTorrent (Windows, Mac, Linux)

µTorrent, internette popüler hale gelen ilk hafif ve güçlü BitTorrent istemcisi. Program, küçük boyutuna rağmen uzaktan denetim, planlama, port yönlendirme, akıllı bant genişliği ayarlama gibi gelişmiş özelliklere de sahip.

rTorrent/ruTorrent (Linux)

Linux ve Unix temelli sistemler için tasarlanan rTorrent ve ruTorrent, tamamen komut satırından çalışıyor ve web ara yüzü gibi herhangi bir ara yüz sunmuyor. rTorrent, torrent'lerinizi uzaktan yönetmenize de izin veriyor.

µTorrent, BitTorrent protokolünü geliştiren programcılar tarafından geliştiriliyor

Vuze

Vuze
Android ceplere ses ve video akışı sağlayabiliyor

Vuze (Windows/Mac/Linux)

Diğer istemciler, hafifliğe dikkat ederken Vuze ise mümkün olduğu kadar çok özelliği üzerinde barındırmaya odaklanıyor. Vuze, torrent'leri indirebilmek ve yönetmekten öte, uzaktan yönetimi, mobil cihazları ve bant genişliği ayarlamasını destekliyor.

Vuze aynı zamanda videoları çalabiliyor ve cep telefonunuza gönderebiliyor. Cihaz iTunes ve iOS cihazlarını otomatik olarak algılayabildiği gibi, Android telefonlara ses ve video akışı da yapabiliyor.

Okuyucu Yorumları