En pahalı 10 iPhone ve iPad uygulaması!

App Store'da sizden ufak bir servet isteyen bu iPhone ve iPad uygulamaları, ağzınızı açık bırakacak!

"Çok pahalı" 10 uygulama!

Bazı iOS uygulaması geliştiricileri, Apple kullanıcılarının düşünmeden para harcama potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyor olsa gerek. App Store'da size neredeyse hiçbir şey sunmadan 10'larca hatta 100'lerce dolarınıza talip olan, üstelik indirme sayılarına bakıldığında başarı yakalamış bazı uygulamalar var.

Yanlış anlamayın, listemizdeki en pahalı 10 iOS uygulaması arasında işe yarar uygulamalar veya tıp gibi özel alanlara hizmet eden uygulamalar da var. Ancak bu uygulamaların çoğu, ortalama kullanıcının hiçbir işine yaramayacaktır.

10. Sexy Finger Print Test HD (99.99 dolar)

Uygulamanın geliştiricisi, "ne kadar seksi olduğunuzu" parmağınızdan algılayan uygulamasının 180 günde bir milyon kez indirildiğini iddia ediyor. Bu ise geliştiricinin yaklaşık 100 milyon dolar gelir elde ettiğini gösteriyor.

iPhone'un ekranında parmak izi tarama özelliği bulunmuyor. Ancak kim bilir, uygulama belki de gerçekleri söylüyordur.

9. Water Globe (219.99 dolar)

Telefonunuzun ekranını bir kar küresine çeviren uygulama, parmağınızla veya telefonunuzu sallayarak çalışıyor. Geliştirici firmanın 219.99 dolara sattığı Boingg Pachinko ve Clownbop gibi basit başka oyunlar da var.

Bizjet Mobile, SafeSession Voice Encryption...

Bizjet Mobile, SafeSession Voice Encryption...

8. Bizjet Mobile (249.99 dolar)

Bu kez gerçekten işe yarayabilen bir uygulamayla karşınızdayız. Bizjet Mobile, iPhone veya iPad'inizi uçağın uydu telefonuna ve data link'ine bağlamanıza izin veriyor. Bu sayede pahalı telefon ekipmanlarına para dökmeden sesli arama yapmak ve SMS göndermek mümkün hale geliyor.

7. SafeSession Voice Encryption (299.99 dolar)

Şirket sırlarınızı kimsenin öğrenmesini istemiyorsanız, SafeSession Voice Encryption tam size göre. Ancak karşınızdaki kişilerin de uygulamayı yüklediklerinden emin olmalısınız.

6. Barcelona vs Madrid ($349.99)

Sadece iki takım seçebildiğiniz bu futbol oyunu için 350 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Ekran görüntülerine bakılırsa eğlenceli bir oyuna benziyor, ancak bu paraya bir Barcelona - Real Madrid maçına bilet almanız da mümkün.

Tap Menu (399 dolar) ve diğerleri

Tap Menu (399 dolar) ve diğerleri

5. Tap Menu (399 dolar)

İyi bir yemeğin bazen her türlü masrafa değeceğini düşünenlerdenseniz, Tap Menu size göre. Restoranların uygulamayı bir kez satın alıp tüm iPad'lerine yüklemesi mümkün.

4. Mighty Brace Pro (499 dolar)

Mighty Brace Pro, çocuğunuza ağızlarındaki pahalı tellere nasıl bakacaklarını öğretiyor. Uygulama, diş hekimlerinin onu müşterileriyle paylaşması esas alınarak geliştirilmiş.

3. Preebs (799 dolar)

Uygulamanın açıklaması biraz kafa karıştırıcı, ancak Preebs sanırız konum tabanlı billboard reklamları için bir küçük-ekran uzantısı. Yeni bu uygulamaya 800 dolar ödeyip Preebs programına katılan bir billboard'un yanından geçtiğinizde "bir şeyler" olabilir. Karşınıza etkileşimli bir oyun çıkabileceği gibi, indirim kuponları veya diğer Preebs kullanıcılarından mesajlar görmeniz mümkün.

2. Alpha Trader (799.99 dolar)

Hisse senetleri alıp satan yatırımcılar, bu faydalı uygulamaya yapacakları 800 dolarlık küçük bir yatırımı çok görmeyebilirler.

1. VIP Black (999.99 dolar)

American Express'in Black Card'ını daha önce duymuş olabilirsiniz. Bu karta sahip olma ihtimaliniz, yok denecek kadar az. Sadece davetiye yoluyla elde edebileceğiniz kart, ünlülerin ve zengin iş adamlarının helikopter turlarının masraflarını ve hatta helikopterin kendisini satın almasını kolaylaştırıyor.

Bu uygulama için gözden çıkaracağınız 1.000 dolarla kartı ve tüm ayrıcalıklarını hemen elde edebileceğinizi sanmayın. Öncelikle gelirinizin 1 milyon pound'dan fazla olduğunu (yaklaşık 2.8 milyon TL) ispat etmeniz gerekecek!

Okuyucu Yorumları