Energizer'dan Batman filmi temalı ürünler

Energizer, Kara Şövalye filmine verdiği desteği promosyonel ürünleri ile perçinliyor.

Batman'in enerji kaynağı!

Geniş ürün yelpazesiyle her türlü pil ve enerji ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Energizer, 2008'in en enerji dolu filmi ile işbirliğine girdi.

Energizer'ın desteklediği Kara Şövalye filmi izleyenlere adrenalin dolu dakikalar yaşatacak türden sahneleriyle dikkat çekiyor. 25 Temmuz'da dünya ile aynı anda Türkiye'de de vizyona girecek olan Kara Şövalye'nin yönetmenliğini Christopher Nolan yapıyor. Suçla savaşmak için teknolojiden de destek alan Kara Şövalye; adaletli, güçlü, dürüst ve lider yapısıyla 21. yüzyılın kahramanı olma özelliğini sürdürüyor.

Energizer Ultimate Lityum, Energizer Ultimate Alkalin, Energizer Alkalin, Çinko Karbon Piller ve Energizer Şarj Edilebilir Pilleriyle liderliğini sürdüren Energizer'ın, Batman promosyonları da sürüyor. Temmuz ayında 6'lı paketli Energizer Alkalin piller, Kara Şövalye feneri hediyeli olarak raflarda satışa sunulacak. Ayrıca 4'lü paketlerin içinde de özel Kara Şövalye dövmeleri hediye edilecek.

Energizer'ın Kara Şövalye için özel olarak hazırlanan Kara Şövalye logolu ürünlerini marketlerde bulabilirsiniz.

Filmin hikayesi

Filmin hikayesi
YEni filmi afişi oldukça etkileyici. Tam boy görüntülemek için tıklayın.

"THE DARK KNIGHT" 25 Temmuz'da sinemalarda.

Hit aksiyon filmi "Batman Begins/Batman Başlıyor"un devamı olan "The Dark Knight/Kara Şövalye" yönetmen Christopher Nolan ile Batman/Bruce Wayne rollerini bir kez daha üstlenen sinema yıldızı Christian Bale'i tekrar bir araya getiriyor.

Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent'in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini dehşete boğup, Kara Şövalye'yi, kahramanlıkla adalet suçlusu arasındaki ince çizgiye sürükleyen, suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

Filmin baş kötü adamı Joker'i Oscar adayı aktör Heath Ledger ("Brokeback Mountain"), Bölge Savcısı Harvey Dent'i Aaron Eckhart, Rachel Dawes rolünü ise Maggie Gyllenhaal canlandırıyor. "Batman Begins/Batman Başlıyor"daki rollerini bu filme taşıyan oyuncular ise şöyle: Teğmen Jim Gordon'ı canlandıran Gary Oldman; Alfred'i canlandıran Oscar ödüllü aktör Michael Caine ("The Cider House Rules"); ve Lucius Fox rolündeki Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman ("Million Dollar Baby/Milyon Dolarlık Bebek").

"The Dark Knight/Kara Şövalye"nin dünyadaki sinema ve IMAX salonlarına dağıtımını Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek.

Okuyucu Yorumları