Ev Sineması için Projektör

İnfronic, Acer’ın ev sineması için özel olarak geliştirdiği projeksiyon cihazı PH110’u Türkiye’deki sinemaseverlerin beğenisine sunuyor.

Ev Sineması için Projektör

Acer projektörlerinin Türkiye tek distribütörü İnfronic, tamamen ev sineması kullanımı için geliştirilmiş olan Acer PH110 model projeksiyon cihazını Türkiye’deki sinemaseverlerin beğenisine sundu. Acer PH110 projeksiyon cihazı, doğal 16:9 geniş ekran desteği, yüksek kontrast oranı ve şık tasarımı ile evinde sinema keyfi yaşamak isteyenler için ekonomik bir çözüm.

İnfronic Ürün Müdürü İlhan Aydın, projeksiyon cihazlarının ev sineması için eşdeğerlerine oranla çok daha avantajlı olduğunu belirterek, giderek daha fazla tercih edildiklerini söylüyor. Projektörlerin ev sineması amaçlı kullanımında ekran sınırının ortadan kalktığını, üstelik mobilite sağlandığını belirten Aydın, “Acer PH110, sadece 2.3 kg ağırlığında. İstediğiniz yere rahatça taşıyıp evinizin istediğiniz bölümünde ya da eviniz dışında istediğiniz bir kapalı alanda film ya da TV keyfi yapmanız mümkün” diyor. Ekran ve mekan sınırını ortadan kaldıran projeksiyon cihazları eşdeğerlerine oranla çok daha da ekonomik.

İnfronic tarafından satışa sunulan Acer PH110 projeksiyon cihazının bazı teknik özellikleri ise şöyle:

Acer PD100 Projektör

- DLP teknolojili,
- Ev sineması için özel lensler,
- Doğal 480p (854x480) geniş ekran çözünürlük,
- Doğal 16:9 geniş ekran format desteği,
- 1100 ANSI lümen parlaklık,
- 2000:1 kontrast oranı,
- PAL, SECAM, NTSC, EDTV, SDTV, HDTV video uyumlu,
- 2000 saat (ECO modda 3000 saat) lamba ömrü,
- Sessiz (30 dB) çalışma,
- 2.3 kg ağırlığında

Okuyucu Yorumları