Ev Telefonunda Hırsız Alarmı: Gigaset S450

Gigaset S450 telefonunuzu Oda dinleme özelliği sayesinde hırsız alarmı olarak da kullanmak mümkün...

Ev Telefonunda Hırsız Alarmı: Gigaset S450

Siemens’in yeni ev telefonu Gigaset S450’ yi oda dinleme özelliği sayesinde aynı zamanda hırsız alarmı olarak da kullanmak mümkün. Oda dinleme özelliği aktif edildiğinde, telefon odanın içindeki seslere duyarlı hale geliyor ve herhangi bir ses algıladığında, kaydettiğiniz numarayı arayarak odadaki sesi dinletiyor.

Örneğin eve hırsız girdiğinde cep telefonunuzu arayarak size evdeki sesi dinletebiliyor ve siz de polise haber verebiliyorsunuz. Oda dinleme özelliğini ayrıca bebek telsizi olarak da kullanmak mümkün. (*)

Ödüllü tasarım

Dizaynıyla da dikkat çeken S450 aynı zamanda dünyanın önde gelen iki tasarım ödülü olan IF ve Reddot 2006 tasarım ödüllerinin sahibi. Bu özel ödüller verilirken ürünlerin tasarımının yanı sıra kullanım kolaylığı ve ergonomiye de dikkat ediliyor.

S450, ayrıca mükemmel eller serbest özelliği sayesinde kullanıcıları, ahize bağımlılığından kurtarıyor ve konuşurken aynı anda pek çok işi yapma imkanı sunuyor.

Pek çok özelliği bünyesinde barındırmasına rağmen kullanımı oldukça kolay olan S450, büyük ekranındaki renkli grafik ikonlar menülerde navigasyon sağlıyor. Adres defterine 150’ye kadar telefon numarası kaydedilebiliyor.

Zil sesi arayan kişiye göre ayarlandığı taktirde, arayanın kim olduğu kolayca anlaşılabiliyor.

Artık hiçbir aramanın kaçırılmasına imkan yok: Tüm aramalardan haberder olmak isteyen kullanıcılar için Gigaset’lere yeni bir özellik eklendi. Gigasetleri programlayarak cevapsız aramaların numaralarıyla birlikte cep telefonunuza kısa mesaj olarak atılmasını sağlayabilirsiniz.**

(*) Oda dinleme özelliği Gigaset S450’in yanı sıra Gigaset E450 tarafından da destekleniyor.

(**) Operatör tarafından SMS özelliğinin aktif olması gerekir.

Okuyucu Yorumları