Facebook'ta parti yaparsan...

Ufak bir doğumgünü partisi düzenlemek isteyen genç kızın başına gelenler "pes" dedirtti!

Facebook'ta parti yaparsan...

Facebook, kullanıcılarının hayatlarını açık ara kolaylaştıran bir sosyal paylaşım ağı. Özellikle etkinlik açmak ve insanları tek tek aramaktansa, Facebook üzerinden çağırmak artık çok yaygın ve bir o kadar da kullanışlı bir yol.

Amerika'da yaşayan 15 yaşındaki Jess isimli kız içinse Facebook'un erişim kolaylığı bir kabusa dönüştü. Açtığı 16. yaş günü etkinliğine, ev numrasını, cep telefonu numarasını ve de açık adrsini veren kız etkinlik duvarına; "Gelen insan sayısı büyük rakamlara ulaşmadığı sürece, güzel bir ev partisi olacak." ibaresini ekledi. The Daily Telegraph'tan gelen bilgiye göre; küçük kız aynı zamanda arkadaşlarının arkadaşlarını da partiye davet edebileceklerini ancak sayının çok fazla olmamasını söyledi.

Fakat her nasıl olduysa etkinlik sayfasında bir anda 200,000 adet RSVP, yani uluslararası davet belirdi. Sayfanın hack'lenmiş olduğunu belirten kızın babası; "Kızımın Facebook üzerindeki kişiselleştime ayarlarından haberi yoktu." dedi. Küçük kız ise doğum günü akşamı kapısına dayanan tanımadığı 17 yaşındaki bir gurup erkek çocuk ve ardı arkası kesilmeyen insanlar yüzünden doğum gününü iptal etmek zorunda kaldı.

Facebook ise konu hakkında halen bir yorum yapmadı.

Okuyucu Yorumları