Facebook'tan Anneler Günü süprizi!

Facebook, Anneler Günü için daha önce tanık olmadığımız bir yeniliğe imza atıyor!

Facebook'tan bir ilk daha!

Facebook'un çeşitli özel günler için kullanıcılarına özel bildirimler gönderdiği ve bunları hatırlamalarını sağladığı malum. Bütün dünyada kutlanan Anneler Günü de sosyal devin her yıl hatırladığı özel günlerden biri. Facebook, daha önceki yıllardan farklı olarak bu yıl Anneler Günü için geçici bir süreliğine özel bir "ifade"yi kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Twitter kullanıcısı Sreedev Sharma tarafından Facebook'un kaynak kodundan fark edilen mor renkli zarif bir çiçek ikonunun bu güne özel sınırlı bir süre için kullanılacak özel bir ifade olduğu da Facebook tarafından doğrulandı.

Firma bu sanal çiçeklerin yalnızca belirli ülkelerde kullanılabileceğini ifade etti. Söz konusu ülkelerin hangileri olduğu henüz netlik kazanmasa da, firmanın The Verge'e yaptığı açıklamaya göre bu ifadenin kullanılacağı ülkeler arasında ABD yer almıyor. Önümüzdeki Pazartesi'nden itibaren, yani Anneler Günü'nden hemen sonra bu ifade artık seçenekler arasında yer almayacak olsa da, kullanıldığı gönderilerde görünmeye devam edecek.

Okuyucu Yorumları