Fatura kontrolü artık abonelerde!

180 Türk mühendisin üzerinde çalıştığı sistem, sonunda meyvelerini verdi! İşte yeni sistem...

Vodafone'dan kontrollü hat!

Vodafone Türkiye önemli bir işe imza attı. Oksijen Ar-Ge ve Vodafone Teknoloji mühendislerinin faturalı ve faturasız hatlardan sonra üçüncü bir tür olarak geliştirdiği Hesabını Bilen Hatlar sektörde ses uyandırdı.

Faturalı ve faturasız hatların en avantajlı yönlerini bir araya getiren "Vodafone Hesabını Bilen Hatlar", klasik faturalı hatların aksine anında ve gerçek zamanlı kontrol olanağını Vodafone Türkiye müşterilerinin beğenisine sunarak bir kez daha harcamalarda kontrolü müşteriye bırakıyor. Yeni ödeme yöntemi faturasız hat kullanıcılarını TL yükleme zahmetinden, faturalı hat kullanıcılarını ise fatura şoklarından kurtarıyor.

"Hesabını Bilen Hatlar",Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt'ün katıldığı bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gökhan Öğüt, abonelere faturalı ve faturasız hatların yanı sıra, bu iki kategorinin avantajlı yönlerini bir araya getiren yeni nesil akıllı ödeme sistemini sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti sağlamayı ve böylelikle Türkiye'nin en çok güvenilen, en çok tercih edilen telekomünikasyon markası haline gelmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimizin hayatına fayda sağlamaya, onlar için değer yaratmaya odaklanıyoruz. Geçen yıl bizi sektörün en hızlı büyüyen operatörü konumuna taşıyan; bir başka deyişle Vodafone'u Türkiye GSM sektörünün büyüme lideri koltuğuna oturtan bu stratejimizin temeli müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru anlamaya ve yenilikçi çözümler üreterek onları tam olarak karşılamaya dayanıyor."

Öğüt, Türkiye'de de faturasız hat sahiplerinden daha düşük olan faturalı hat kullanıcılarının oranının her geçen gün artmakta olduğunu, bunun yürüttükleri kampanyalar ve sağladıkları avantajlardan kaynaklandığını aktardı. Öğüt, Vodafone'un farklı ihtiyaçları aynı paket içinde karşılayabilen yeni nesil akıllı ödeme sistemini sunarak bu sürece katkıda bulunmayı hedeflediğini kaydederek, "Tüketicilerin talep ve beklentilerini yakından izliyor, global bilgi birikimimiz ve güçlü teknoloji ve AR-GE yatırımlarımızın yardımıyla onlar için değer yaratan çözümler üretiyoruz" dedi.

Harcama kontrolü artık abonelerde

Harcama kontrolü artık abonelerde

Yeni Nesil Akıllı Ödeme Sistemi ile harcama kontrolü artık abonelerde!

"Tüketici odaklı bu yaklaşımımızın son ürünü ise 'Hesabını Bilen Hatlar' oldu. Hesabını Bilen Hatlar'la sunduğumuz ödeme sisteminin geliştirilme süreci toplam 180 mühendisimizin, 1.750 iş günü çalışmasıyla 10 ayda tamamlandı" diye konuşan Gökhan Öğüt, şöyle devam etti:

"Yaptığımız araştırmalara göre, faturasız hat kullanıcıları TL yüklemeyi zahmetli buluyor; faturalı hat sahipleri ise beklemedikleri yüksek miktarlarla ortaya çıkan fatura şokundan şikâyet ediyorlar. Şimdi biz faturalı ve faturasız tarifelerin avantajlarını birleştirerek abonelerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Hesabını Bilen Hatlar Vodafone'un sunmaya odaklandığı Yeni Nesil Akıllı Ödeme Sistemlerinin Türkiye'deki ilk örneğidir. Bu örnek, abonelerimize harcamaları üzerinde ülkemizde şimdiye kadar görülmemiş, tam bir kontrol sağlıyor."

Faturalı hatlarda gerçek zamanlı ücretlendirme yapılabiliyor
Hesabını Bilen Tarifeler'de paketlerinin tamamını kullanan müşterilerin hatları, kendileri limitlerini artırmadıkları takdirde, bir sonraki fatura dönemine kadar yalnızca dışarıdan gelen arama ve mesajlara açık olacak şekilde kalıyor. Böylece paketi bittiğinde kullanıma devam etme kararı tamamen kullanıcının insiyatifinde oluyor ve fatura şoku tarihe karışıyor.

SMS ile kolayca limit artırılabiliyor

Kullanımlarına devam etmek isteyen müşterilerin tek yapmaları gereken, 7999'a EKLE yazıp ücretsiz SMS göndermek. Vodafone aboneleri, bu şekilde hatlarına tanımlanacak 5 TL'lik Ek Paket ile ses, SMS ve internet iletişim ihtiyaçlarını esnek şekilde karşılamaya devam ediyorlar ve bu paketi istedikleri kadar alabiliyorlar.

Pakette ne kadar hizmet kaldığı istenildiği anda öğreniliyor
Müşterilerine faturalı bir tarifede ilk kez anlık paket sorgulama avantajı sunan Hesabını Bilen Tarifeler'de, *7999#'yi ücretsiz arayan aboneler, paketlerinde kaç dakika, kısa mesaj ve internet kullanımı kaldığını gecikmesiz, gerçek zamanlı olarak öğrenebiliyorlar.

Cep Lira yükleyebilme avantajı da sunuyor

Hesabını Bilen Tarifeler'in sunduğu yenilikler bunlarla bitmiyor. Paketi bittiğinde müşterilerine ücretsiz bir SMS ile Ek Paket alma avantajı sağlayan bu tarifede, isteyen müşteriler faturasız hatlarda olduğu gibi Cep Lira yükleme alternatifine de sahip oluyor. Faturalarında Ek Paket tutarı kadar bile ilave bir ücret görmek istemeyen aboneler, tüm faturasız yükleme kanallarından Cep Lira yükleyebiliyorlar.

Faturalı ve faturasız hatların tüm avantajları tek tarifede!
Faturasız tarifelerin kontrol avantajı ile faturalı hatların kullanım kolaylığını bir arada sunan Hesabını Bilen Tarifeler sayesinde Vodafone aboneleri kendi istekleri ile Ek Paket almadıkları veya Cep Lira yüklemedikleri sürece, aylık paketlerini aşmıyorlar. Üstelik istedikleri zaman ve anlık olarak paketlerinde kalan miktarı sorgulayarak, kullanımlarını tamamen kendileri kontrol edebiliyorlar.

Aylık sabit ücreti 15 TL ve 25 TL olmak üzere iki fiyat seçeneği ile pazara sunulan Hesabını Bilen Tarifeler, hem dakika hem mesaj hem de internet içerdiği için abonelerin iletişim ihtiyaçlarını tek bir paketle karşılamalarını mümkün kılıyor. Bu pakettekilerden daha fazlasına ihtiyaç duyan aboneler, diledikleri takdirde ilave konuşma, mesaj veya internet paketleri de satın alabiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları