Final maçı 3D olarak ilk kez D-Smart'ta!

Yarın oynanancak Barcelona - Manchester United finali, ilk kez 3D olarak yayında! İşte ayrıntılar

UEFA finalini 3D seyredin!

D-Smart, 28 Mayıs Cumartesi akşamı 21:45'te oynanacak Barcelona -Manchester United Şampiyonlar Ligi Final maçını ilk kez 3D (Üç Boyutlu) ve HD (Yüksek Çözünürlüklü) yayınlayarak, görüntü ve ses kalitesiyle futbolseverleri Wembley Stadyumu'na taşıyacak!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dokuz aydır devam eden; grup maçları, çeyrek ve yarı final maçlarından sonra şampiyonluk kupası için karşı karşıya gelecek son iki takımın günlerdir beklenen futbol mücadelesi bu cumartesi akşamı 3D (üç boyutlu) olarak ilk kez ve sadece D-Smart spor kanallarında ekrana geliyor. Futbolseverler, Barcelona ve Mancester United'ın 2009'dan finalinin rövanşı kabul edilen bu muhteşem karşılaşmasını; D-Smart 112. Kanal -Star TV HD'den yüksek çözünürlüklü olarak ve D-Smart 120. Kanal 'dan 3D (üç boyutlu) görüntü kalitesiyle Webley Stadyum'undan izlercesine takip edebilecekler.

İngiliz futbolunun efsane takımı Manchester United ile Dünya'nın en keyifli futbolunu sahaya yansıtan Barcelona arasındaki bu buluşmanın tüm detaylarını, Star Tv HD'de İlker Yasin aktarırken, 3D yayın yorumcuları ise Ertem Şener ve Mustafa Sapmaz olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı – HD ve 3D yayın
Barcelona- Manchester United
Tarih: 28 Mayıs Cumartesi 21:45
D-Smart 120. Kanal (3D yayın)
D-Smart 112. Kanal Star TV HD (HD yayın)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları