Fotoğraflarınızı bu uygulamayla paylaşın!

Magix'in yeni Çevrimiçi Albüm uygulaması, fotoğraflarınızı yakınlarınızla paylaşmayı kolaylaştırıyor

Fotoğraflarınızı paylaşın!

Eğer yaz tatiline gittiyseniz, çok fazla anınızı fotoğraflara ya da videolara döktünüz demektir. Peki bunları neden sadece sabit diskinize depolayasınız? Tabii ki resimlerinizi tanıdıklarınıza ve arkadaş çevrenize severek gösteriyorsunuzdur.

Ancak bu anları yakınınızda bulunmayanlarla da paylaşmak istiyorsanız, Çevrimiçi Albüm en iyi çözüm olarak gözüküyor. Her türlü amaca yönelik tasarlanan - birkaç resimden geniş kapsamlı bir koleksiyona kadar - çeşitli modeller en uygun olan çözümü sizlere sunuyor. Premium sürümü ise; çok daha fazlasını paylaşmak isteyen ve aynı zamanda çevrimiçi resim düzenlemesi, HD gibi özelliklerinden de mahrum kalmak istemeyen herkes için düşünülmüş.

Çevrimiçi Albüm Premium sürümünün özelikleri:

· 10 yerine artık tam 20 GB çevrimiçi depolama alanı kullanıma sunulmakta.

· Bir adet alan adı da artık pakete dahil. Albümünüzü mesela bir telefon konuşması esnasında başkasına tavsiye etmek istediğinizde bu alan adı işinizi oldukça kolaylaştırabilir.

· Bu alan adı için 5 e-posta adresi öngörülmüş – Her posta kutusu 1 GB depolama alanına sahip.

Eğer bir Çevrimiçi Albüm Premium sürümüne sahipseniz, bu değişikliklerden otomatik olarak yararlanacaksınız demektir. Eğer şu anda Premium sürümüne sahip olmak isterseniz, ilk altı ayı tamamen ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Ücretsiz indirmek için: www.magix-online.com/tr

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları