Galaxy S3 için yeni iddia!

Merakla beklenen Galaxy S3 hakkındaki yeni iddia sizi hem şaşırtacak, hem de heyecanlandıracak...

Galaxy S3 için yeni iddia!

Burak Öztürk

Samsung Galaxy serisine yeni bir boyut daha kazandırmak istiyor olabilir. İddialara göre Samsung Galaxy S3 3D özelliği ile birlikte gelecek. Akıllı telefonlarda 3D fikri yeni bir düşünce değil. HTC Evo 3D ve LG Optimus 3D gibi 2011 yapımı telefonlar zaten bir süredir piyasada. Ama çok başarılı olduklarını söylemek mümkün değil.

Her ne kadar bu teknolojinin telefonlarda kullanılması büyük bir olay olsa da, film şirketleri ya da uygulama geliştiriciler bu telefonlarda çalışmak üzere bir şeyler hazırlamadıkları sürece bu teknolojinin çok da işe yaramayacağı bir gerçek.

IBTimes'ın haberine göreyse Samsung Galaxy S3 iki farklı model olarak gelecek. Bunlardan biri 3D'siz, diğeri ise 3D'li olacak. 3D'li modelde, yine diğer 3D telefonlarda olduğu gibi 3D görüntüyü gözlüksüz olarak izleyebileceğiz ve çift kamerası ise 3D videolar çekmeyi mümkün kılacak. Ayrıca ekran boyutunun 4,2 ile 4,65 inç arası olacağı da yine gelen söylentiler arasında.

İnternete sızan ve Galaxy S3 ile çekildiği iddaa edilen fotoğrafta kamera her ne kadar 2D olarak görünse de, şimdilik kesin kararı bilebilmemiz mümkün değil. Aynı şekilde, işlemcisinin 4 çekirdekli olup olmayacağı da halen netlik kazanmış değil.

Tüm bu söylentiler gerçek olabilir; olmayabilir de... Merak ettiğimiz tüm bu soruların cevaplarını en erken Şubat ayında yapılacak olan MWC 2012 etkinliğinde alabileceğiz...

Okuyucu Yorumları