Galaxy S6'ya Material Design teması!

Samsung'un amiral gemisi telefonlarına Android'in orijinal görünümünü kazandırmak, artık mümkün!

Galaxy S6'ya stok görünümü!

Galaxy S6 ve Edge'inizi artık Android Lollipop'un "varsayılan" görünümüne büründürebilirsiniz. Geliştirici Samer Zayer'ın yayınladığı tema, Galaxy S6'nın arayüzünü Nexus'a oldukça yaklaştırıyor.

Zayer'in Material Design görünümlü temasını indirebilmek için Samsung'un tema mağazasını kullanmanız gerekiyor. Tema, simge ve animasyonlarla birlikte telefonunuzu stok Android görünümüne çok yaklaştırıyor.

Zayer, temayı gerçeğe dönüştürmenin çok kolay olmadığını, duvar kağıtlarının ve simgelerin bazılarının Google'a lisanslı olması dolayısıyla (simge paketi Creative Commons lisansına sahip olsa da) Samsung'un ilk aşamada temayı kabul etmediğini söylüyor. Ancak bu sorunlar, daha sonra çözülmüş ve tema, "Themes for Men" bölümü altında (Samsung'un neden bu bölüm seçtiğini anlayamadık) yayınlanmaya başlanmış.

Galaxy S6'ya Material Design teması!

Aslına bakarsanız amiral gemisi telefonların arayüz görümü konusunda bize biraz daha özgürlük sunması, varsayılan görünüm için bizi launcher yüklemek zorunda bırakmaması gerekiyor. Android, artık eskisi gibi değil - Donut dönemi geride kaldı ve Material Design, yeterince iyi görünüyor. Sanırız telefon üreticilerinin biz kullanıcılara biraz daha kulak vermesi gerek.

Okuyucu Yorumları