Galaxy S7 ve S7 Edge, Samsung'u uçuruyor!

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile birlikte, muhtemelen kendisinin bile tahmin etmediği, büyük bir başarıya ulaştı!

Galaxy S7, Samsung'u uçuruyor!

Teknoloji devi Samsung, 2016'nın ikinci çeyreğine ait satış verilerini açıkladı. Firmanın özellikle Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinin de yardımıyla beklentileri fazlasıyla karşılayan bir satış performansı ortaya koyduğu anlaşılıyor.

Güney Koreli dev, bu yükselen satış grafiğinin üçüncü çeyrekte de benzer bir ivmeyle devam edeceğini umuyor. SamMobile'da yer alan habere pazar analistler ise konuyla ilgili paylaştıkları öngörülerde firmanın akıllı telefonlarına olan talebin Samsung Electronics'i 2016'da 27 milyar doların (30 trilyon won) üzerinde bir faaliyet karı elde etmesini sağlayacağını belirttiler.

Eğer bu tahminler gerçekleşirse firma, tarihinde ikinci defa 30 trilyonu aşan bir faaliyet karı elde etmiş olacak. Samsung daha önce 2013'te 36.785 trilyon won değerinde bir faaliyet karına ulaşmıştı. Analistler oldukça başarılı bir yıl geçiren Samsung'un yıl sonu itibariyle 30.58 trilyon won değerinde bir faaliyet karı elde edeceğini tahmin ediyor.

Okuyucu Yorumları