GameStop, MetaMask Rakibi NFT Cüzdan Eklentisinin Betasını Başlattı

NFT sektörü her ne kadar 2022'nin başı kadar olmasa da büyümeye devam ediyor. Bu pazardan pay almak isteyen GameStop da NFT cüzdanının betasını başlattı.

GameStop, MetaMask Rakibi NFT Cüzdan Eklentisinin Betasını Başlattı

Bir dönem Reddit üzerinden organize olan bir grubun hisseleri üzerinde manipülasyon yapması sonrası küresel olarak ilginç bir üne kavuşan GameStop, NFT ve kripto alanındaki ilgisini giderek artırıyor. Özellikle son dönemde kendi NFT pazar yeri ve Blockchain projeleri ile öne çıkan GameStop, son olarak kendi NFT cüzdanının betasını Google Chrome üzerinden kullanıcıların kullanımına sundu.

Marantz Rantz isimli bir Youtuber tarafından incelemesi yapılan cüzdan, NFT saklama, gönderme ve alma gibi özelliklere sahip durumda. Bunun yanı sıra cüzdan Ethereum‘un yanı sıra Layer-2 projeleri ile de entegrasyona sahip.

Bunun yanında yapılan basın açıklamasında, oyuncuların ve diğer kullanıcıların merkeziyetsiz uygulamalarda kripto para birimlerini ve NFT'lerini web tarayıcılarından ayrılmak zorunda kalmadan depolamasına, göndermesine, almasına ve kullanmasına izin vereceğini belirtildi.

Son olarak GameStop'un daha öncesinde de NFT pazarını oluşturmak için bu yılın Ocak ayında Immutable X ile ortaklık kurduğunu belirtelim. Şirketin yakın zamanda da kendi NFT pazar yerini piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.