Google Chrome Canary ile tanışın!

Eğer yeterince cesurum diyorsanız, Google sizi yeni tarayıcısını test etmeye çağırıyor...

Chrome Canary ile tanışın!

Birçok internet tarayıcısı var ve herkes kendisine göre güzel ya da kullanışlı olanı seçiyor. Google'sa hali hazırda elinde bulunan Chrome'dan sonra bir de Canary isminde bir tarayıcı geliştirdi. Daha doğrusu Canary, hesapta olmayan, farklı bir Chrome sürümü olarak değerlendirilebilir.

Herhangi bir şekilde ana tarayıcınız olmak gibi bir derdi olmayan Canary, tamamen deneysel bir çalışma. Geçen hafta Chromium blog'da duyurulan tarayıcı, pek fazla rağbet görmeyince yeniden insanların beğenisine sunuldu.

Google Canary'i denemek için deneyimli ve cesur testçiler peşinde. İnternet devi sistemi sürekli güncelleyerek üzerinde birçok farklı işlem deniyor ve bu konuda testçilerden yardım bekliyor. Eğer siz de yeterince cesursanız, Chrome'un Canary sürümünü buradan indirebilirsiniz. Ama tekrar hatırlatalım, Google'ın da belirttiği gibi, bu tarayıcıyı sadece "yeterince cesur olanlar" denemeli.

Canary sürümü sadece Windows için mevcut ve hiçbir şekilde varsayılan tarayıcı olarak atanamıyor. Söylentilere göre Google, önümüzdeki 6 hafta içerisinde Canary'nin stabil bir sürümünü indirilmeye sunabilir. Bekleyelim, görelim...

Okuyucu Yorumları