Google Home'a Hatırlatıcı İşlevi

Google Home'a küçük ama çok kullanışlı bir hatırlatıcı işlevi eklendi!

Google Home'a yeni özellik!

Dizileri kontrol etmek, satın almak ve arama yapmak gibi özellikleriyle Google Home ilk çıktığından beri çok kullanışlı. Hatırlatıcı notlar ayarlamak gibi daha küçük özellikler ise şu ana kadar Google'ın akıllı hoparlörünün yapabildiği bir şey değildi.

Yeni özelliğe yakından bakacak olursak, bir çok çeşit hatırlatıcı ayarlayabiliyorsunuz, örneğin tekrar eden veya etmeyen hatırlatıcılar gibi. Ayrıca hangi hatırlatıcıların yaklaştığını kontrol edebilir ve silebilirsiniz ve bunlar eğer sesinizi kullanmak istemiyorsanız devre dışı bırakılabiliyor.

Güzel şeylerden biri, Google Home'da ayarladığınız hatırlatıcılar hakkında diğer cihazlarınızda da bildirim alacak olmanız. Ayrıca eğer aynı Google Home'u birden fazla kişi kullanıyorsa da Google Home ile hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz.

Özellik yeni dağıtıldığı için henüz sizin cihazınıza gelmemiş olabilir. Eğer cihazınızda yoksa merak etmeyin, kısa bir süre sonra gelecektir.

Google Home ile konumla ilgili hatırlatıcılar ayarlamak henüz mümkün değil, ama bu zamanla değişecektir. Son olarak, özellik çok kullanıcılı Google Home ile çalışsa da an itibariyle sadece İngilizce sürümü mevcut.

Okuyucu Yorumları