Google Play'i dolaşmanın 4 alternatif yolu!

Google Play, size her zaman en iyi uygulamaları göstermeyebiliyor. İşte bunu yapabilen 4 alternatif!

Google Play'e 4 alternatif!

Google'ın uygulama mağazası Play Store'da farklı kategorilerde sayısız uygulama bulmanız mümkün. Ancak size gösterilmek üzere seçilen uygulamalar, her zaman o kadar da iyi olmayabiliyor. Play Store'u farklı yollarla dolaşmanızı sağlayacak, müthiş uygulamaları bulmanızı kolaylaştıracak birkaç alternatif yol var. İşte bunlardan 4'ü.

AppBrain

AppBrain'in en önemli avantajı, uygulamalar arasında dolaşmak için size yeni bir yol sunuyor olması. Uygulama içinde kitaplardan yarışa birçok farklı kategori bulunuyor. İsterseniz uygulamaları ne kadar popüler olduklarına göre sıralayabiliyor, günün en popüler uygulamalarını görebiliyorsunuz. İlginç bir işlev olan kullandığınız uygulamaları paylaşma ise, işlevi yeteri kadar arkadaşınız kullandığında yeni keşifler yapmanızı sağlayabiliyor.

Best Apps Market

Best Apps Market

Best Apps Market

Aynı zamanda bir uygulama yöneticisi olan Best Apps Market, indirmeler için sizi Play Store'a yönlendiriyor. İçerisindeki yönetici, uzun zamandır kullanmadığınız uygulamaları listeleyebiliyor; böylece dilerseniz onları kaldırabiliyorsunuz.

Best Apps Market'in öne çıkan özelliği, en iyi uygulamaların insanlar tarafından seçilerek inceleniyor olması. Top Apps ve Top Games bölümlerindeki uygulamalar, BAM çalışanları tarafından seçiliyor ve inceleniyor.

Fetch

Fetch'in amacı, size beğenebileceğiniz uygulamalar önermek. Ne kadar çok uygulama indirirseniz veya ne kadar çok bölümü "beğenirseniz", uygulama size o kadar iyi önerilerde bulunuyor.

Tablified Market HD

Play Store'da tablete özel uygulama sayısı ne yazık ki hala yeterince çok değil. Tablified Market HD, bu sayıyı aniden artırmıyor, ancak tablet için optimize edilmiş uygulamaları bulmayı kolaylaştırıyor.

Okuyucu Yorumları