Hem Kablolu Hem Kablosuz Kulaklık BackBeat 500

Plantronics, hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabilen BackBeat 500 serisiyle kulaklık trendini yeniden belirliyor.

Hem kablolu hem kablosuz kulaklık

Teknolojinin gelişmesiyle dünyadaki trendler hızla değişiyor. Kulaklık trendinde ise gelinen son nokta özgürlüğünüzü kısıtlamayan, kablo karmaşasına son veren bluetooth kulaklıklar. Kullanıcıya sonsuz bir hareket alanı sunan kulaklıklar, ses kalitesiyle de en ideal kullanımı sağlıyor. Plantronics'in geliştirdiği BackBeat 500 serisi ise hem kablolu hem de kablosuz kullanımda yüksek ses kalitesini kulağınıza taşıyor.

Müzik tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir model olan BackBeat 500 yüksek pil ömrü ile de benzerlerini geride bırakıyor. Plantronics teknolojisiyle tasarlanan kulaklıklar, 40 mm'lik kulak üstü sürücülere sahip.

Sağlamlık ön planda

Konforlu yapısıyla 18 saate kadar kullanım süresi tanıyan BackBeat 500 serisini pili tükendiğinde şarj etmek zorunda değilsiniz. Kulaklığın yanında gelen 3.5 mm jak girişli kablosuyla müzik veya film keyfinize devam edebileceğiniz Plantronics BackBeat 500, sizi yarı yolda bırakmıyor. Kulaklığı uzatabileceğiniz metal kollar BackBeat 500 serisine ayrıca bir sağlamlık katıyor.

155 gram ağırlığıyla oldukça hafif bir yapıya sahip seri beyaz, siyah, gri ve koyu gri renk seçeneklerine sahip. Üzerindeki mikrofon sayesinde çağrıları da yanıtlayabileceğiniz BackBeat 500 serisi, tasarımında da genç bir duruş sergiliyor.

Okuyucu Yorumları