Her derde deva 24 bedava araç burada!

CHIP Online, her yeni bilgisayarda mutlaka bulunması gereken 24 bedava yazılımı bir araya getirdi.

Her PC'ye lazım!

Her ne kadar alternatifi bulunuyor olsa da, hiç şüphe yok ki dünya genelindeki bilgisayar kullanıcılarının çok büyük bir bölümü Microsoft'un Windows işletim sistemlerini kullanıyor. Ancak elbette Windows'un diğer uygulamalar olmaksızın tek başına kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamasını beklemek büyük bir yanılgı olacaktır.

Diyelim ki yeni bir bilgisayar aldınız; ya da Windows'unuzu sisteminize henüz kurdunuz. Bu halde birçok uygulama sisteminizde bulunmayacağından sizin için gerekli olan tüm uygulamaları bir bir bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Örneğin resim görüntüleyici yazılımlarla fotoğraflarını görüntüleyebilir, video oynatıcılarla bilgisayarınızda bulunan videoları izleyebilir, güvenlik yazılımlarıyla da sisteminizi virüs gibi tehdit unsurlarına karşı koruyabilirsiniz.

CHIP Online, bu bağlamda kullanıcıların mutlak suretle sistemlerinde bulundurmaları gereken çeşitli kategorilerde yer alan 24 ücretsiz uygulamayı bir araya getirdi. Programları yakından incelemek ve sisteminize kurmak için galeri sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları