Herkese Açık Etkinlikler Haritalar'a Gelebilir

Google Haritalar üzerinde rastlanan yeni bir özellik pek yakında kullanıcıların düzenledikleri etkinlikleri duyurmasının yeni bir yolu olabilir

Haritalar'a "duyuru" işlevi yolda

Yakında, Google Haritalar kullanıcılarına düzenlediğiniz büyük etkinlikleri duyurmanın kolay bir yolu olacak.. Android Police'in ulaştığı bulgular, Google'ın Android kullanıcılarına herkese açık etkinlikler oluşturma özelliğini sunmaya hazırlandığına işaret ediyor. Özellik tüm kullanıcılara yayıldığında Contribute (Katkıda Bulun) sekmesine dokunarak bir parti, bir buluşma veya başka bir kamu toplantısı oluşturabilecek ve buluşma duyurularınıza isteğe bağlı açıklamalar, kategoriler ve web bağlantıları da ekleyebileceksiniz.

Ancak özelliğin duyurulması için henüz erken olabilir. Android Police, bir etkinliğin Haritalar üzerinde ortaya çıkması için yaklaşık bir saat beklemek zorunda kaldıklarını ve Haritalar üzerinde bir etkinlik başlığı ve fotoğraf eklerken sorunlarla karşılaşıldığını belirtiyor. Ayrıca Google Haritalar, özelliği belirli bölgelerle sınırlandırabilir. Örneğin, Kanada'da bir buluşma ayarlamak şu an için mümkün değil. Android Police Google'a ulaşarak konu hakkında bir yorumda bulunulmasını istese de Haritalar uygulamasında rastlanılan bu özelliğin tüm kullanıcılara yayımlanmaya hazır bir son sürüm olmaktan ziyade oldukça erken bir test aşamasında olduğunu belirtmekte yarar var.

Okuyucu Yorumları