Hopi: Alışverişin yeni icadı

Alışverişin yeni icadı Hopi müşterilerle buluşuyor.

Alışverişin yeni icadı

Boyner Grup'un 15 Nisan'da 30'u aşkın üye markayla birlikte basın lansmanını yaptığı ve perakende sektörüne yeni bir dinamizm getirecek Hopi, App Store ve Google Play üzerinden akıllı cihazlara indirilip kullanılmaya başladı. Uygulamayı hemen indiren 1 milyon kişi anında 25 TL değerinde 25 Paracık kazanacak.

Akıllı telefon uygulaması üzerinde çalışan ve dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Hopi, müşterilerinin tercih, beklenti ve alışkanlıklarına uygun kişiselleştirilmiş kampanya ve teklifler sunuyor. Müşteriler Hopi kampanyalarından kazandıkları "Paracık" ödüllerini, üye markalarda yapacakları alışverişlerde 2, 3, 5 hatta 10 kata varan değerlerle çarparak kullanabiliyor.

Farklı sektörlerden çok sayıda üye markanın uygun ürünü, uygun tekliflerle doğru müşteriye ulaştırmasını sağlayacak Hopi, kapasite kullanımı ve verimliliği artırarak ülke ekonomisine katkı sunacak. Hopi ile ilgili daha fazla bilgiye www.hopi.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Hopi televizyonların reklam kuşaklarında müşterilere tanıtılmaya da başladı. Hopi reklam filmlerinde, ünlü oyuncu ve komedyen Tolga Çevik Hopi'nin marka yüzü olarak seyircilerle buluşuyor.

Okuyucu Yorumları