HTC Sensation XE, Vodafone ile Türkiye'de!

HTC'nin çift çekirdekli müzik canavarı, Türkiye'de satışa sunuluyor! İşte cebin özellikleri, fiyatı

HTC Sensation XE geldi!

Vodafone, HTC'nin en yeni modeli HTC Sensation XE with Beats Audio'yu Vodafone Cep Merkezleri'nde satışa sunuyor.

Vodafone, Türkiye'de ilk olarak satışa sunduğu HTC Sensation XE with Beats Audio modeliyle birlikte kullanıcılara hem telefona hem de bilgisayara indirmek üzere toplam 1000 adet şarkı hediye ediyor. Böylelikle Vodafone aboneleri, bir yandan istedikleri her yerde internete bağlı kalırken, diğer yandan müzik arşivlerini sürekli olarak yanlarında taşıyabiliyorlar.

Kampanya kapsamında, zengin içerikli Vodafone Cep Avantaj tarifelerinden ya da abonelerin her türlü iletişim ihtiyacına cevap veren, binlerce her yöne dakika SMS ve internet içeren Red tarifelerinden birini kullanmayı 24 ay boyunca taahhüt eden aboneler, ayda 61TL'den başlayan ek ödeme seçenekleriyle HTC Sensation XE with Beats Audio sahibi olabiliyor.

Teknik özellikleri ve hediyesi

Teknik özellikleri ve hediyesi

HTC Sensation XE alana Beats kulaklık hediye

Android işletim sistemi ile çalışan HTC Sensation XE with Beats Audio, 1,5 GHz'lık çift çekirdekli güçlü işlemcisiyle iyi bir internet deneyimi sunuyor. 4.3 inç qHD ekranı ve 8 MP kamerasıyla kullanıcılara yüksek çözünürlükte görsellik vaat eden HTC Sensation XE , son dönemin popüler kulaklıklarından Dr. Dre Beatsaudio kulak içi kulaklık hediyesiyle yüksek bir akustik performans sunuyor.

HTC Sensation XE with Beats Audio, ayrıca daha fazla müzik deneyimi için daha uzun batarya ömrü vaat ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları