HTC'ye SLCD dopingi geliyor!

Yeni SLCD ekranlar HTC'nin hangi cep telefonu modellerinde kullanılacak? İşte cevabı...<br />

HTC'ye SLCD dopingi!

Akıllı telefon tasarımcısı HTC Corporation, bu yaz sonundan itibaren HTC Desire ve Nexus One modellerinin de aralarında bulunduğu bir dizi HTC telefonda kullanılacak olan Süper LCD ekran (SLCD) teknolojisini duyurdu. SLCD ekran; mükemmel doğallıkta renkler, net kontrast, geniş görüş açıları ve gelişmiş güç etkinliği sunuyor.

SLCD, önceki LCD panellerden yaklaşık beş kat daha fazla güç yönetimine olanak tanıyan, daha gelişmiş performans sunan en yeni nesil LCD teknolojisi. SLCD'ler ayrıca Sony'nin yeni VSPEC III teknolojisinin sağladığı daha geniş görüş açıları ile gelişmiş görüş deneyimi sunuyor.

HTC Corporation CEO'su Peter Chou, "HTC olarak başta 3.7 inç ekrana sahip telefonlarımız olmak üzere birçok modelimize yoğun talep görüyoruz. Yeni SLCD teknolojisi bize bu yüksek talebe yanıt vermek için üretim kabiliyetlerimizi artırma olanağı tanıyor. SLCD ekranlar daha yüksek pil performansı gibi avantajlarla beraber tüketicilere HTC'nin mevcut 3.7 inç ekranlarına oranla daha iyi bir görüntü deneyimi sunuyor" diye konuştu.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları