Huawei P20 Kaç GB ile Gelecek, Fiyatı Ne Olacak?

Huawei'nin yeni amiralleri Huawei P20 ve Huawei P20 Pro'nun kapasiteleri ve fiyatları belli oldu. Peki, yeni amiraller kaç GB ile gelecek?

P20 ve P20 Pro ortaya çıkıyor

Huawei'nin çok konuşulan ve yakın zaman içinde tanıtılacak olan yeni amiralleri Huawei P20 ve Huawei P20 Pro, üst seviye telefon modelleri olacak. CHIP Online olarak Huawei P20 etkinliğinde olacak ve yeni telefonla ilgili öğrendiklerimizi size anbean aktaracağız. Ancak yeni amiral tanıtılmadan önce de hakkında pek çok şeyi biliyoruz zaten. Bunları sizlere daha önce yayınladığımız sızıntılarla aktarmıştık. Bu defa da bunlar arasına yeni biri daha katıldı ve P20'nin kaç GB ile geleceği belli oldu.

Huawei P20 Kaç GB ile Gelecek, Fiyatı Ne Olacak?

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro kuşkusuz çok güçlü telefonlar olacaklar. Elbette tanıtılmadan önce net bir şey söyleyemeyiz, fakat gelen sağlam kaynaklardan önemli sızıntılar telefona ışık tutar nitelikte. Bunlardan biri de Roland Quandt'ın attığı bir tweet'te gizli.

Roland Quandt'ın takipçileriyle paylaştığı son tweet'e göre, P20 ve P20 Pro'nun depolama alanları belli olmuş. Öte yandan fiyat bilgisini de paylaşan Quandt, her iki amiralin de tek hafıza seçeneği olarak 128 GB'ı kullanacaklarını ifade etti.

Quandt'a göre, Huawei P20, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacakken, ekran boyutu 5.8 inç olacak. Huawei P20 Pro ise, 6 GB RAM ve 128 GB hafıza ile gelecek. Ayrıca telefonun ekranı boyutu da 6.1 inç olacak.

Öte yandan Roland Quandt yeni amirallerin fiyatlarını da paylaşmayı ihmal etmedi. Huawei P20 fiyatı 679 Euro, Huawei P20 Pro fiyatı 899 Euro olarak yazan Quandt, bakalım bu söylediklerinde haklı çıkacak mı? Bunun için Paris'te düzenlenecek olan Huawei lansmanını bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları