HUAWEI Y6 2018'le farklı bir boyuta geç!

Fotoğraf ve müzik tutkunları için bakış açılarını genişletecek bir model olan Y6 2018 uygun fiyatla zengin kullanım deneyimi sunuyor.

HUAWEI Y6 2018 sahnede!

HUAWEI, akıllı telefonlar özelindeki farklı kullanıcı ihtiyaçlarını, birbirinden çekici seçeneklerle karşılamaya devam ediyor. Fotoğraf ve müzik tutkunlarının vazgeçilmezi olacak Y6 2018, bakış açınızı genişleterek ihtiyaçlarınıza karşılık veriyor.

Giriş seviyesi modellere üst düzey özellikler ekleyerek hem uygun fiyatlı hem de zengin kullanım deneyimi sunan ürünleri Türkiye pazarı ile buluşturan HUAWEI, Y6 modelinin 2018 sürümünü de piyasaya sürdü.

Modayı Y6 2018 ile Takip Et!

Hafif, canlı, zarif, bir telefondan daha fazlası, bir moda ifadesi! HUAWEI Y6 2018, ultra yüksek ekran/gövde oranı ve 5,7 inç HD+ ekranıyla, birçok işlev için ideal bir donanım sunuyor. Şık 2.5D ekran dizaynı, arka yüzündeki yumuşak matlıkla beraber mükemmel bir uyum sağlarken, kamera çerçevesiyle de rengini öne çıkarıyor.

İçindeki Müziğe Kulak Ver!

İçindeki Müziğe Kulak Ver!

Müzik tutkunları farklı bir deneyime hazır olun! En yüksek ses seviyesinde 88 dB üretebilen Huawei Y6 2018, diğer modellere kıyasla müzikteki nüansı korurken, hoparlörden 78% daha fazla ses çıkarıyor. HUAWEI Histen teknolojisi, kulaklıklar aracılığıyla bir tiyatro ya da konser salonu gibi ortamları taklit ederek sesleri optimize edebiliyor. Geriye sadece müziğin keyfini çıkarmak kalıyor!

Birlikte Kendi Orkestranızı Kurun, Müziğe Katılın!

HUAWEI Y6 2018, müzik keyfini diğer Y6 kullanıcılarıyla birlikte yaşamanız için de ideal bir cihaz. Arkadaşlarınızla istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde eğlenmeye başlamak ve birlikte müziğin keyfini çıkarmak artık mümkün. Aynı anda aynı müziği çalmak için diğer telefonlarla bağlantı kurabilirken, farklı telefonlara birden fazla ses kanalı atayabilirsiniz. Bir araya gelin ve eğlenceye başlayın! Ya da içinizdeki sanatçıyı keşfedin ve karaoke moduyla kendi sesinizle şarkılar söyleyin!

Selfie Tonlama Flaşı ile Her Şey Kusursuz

Selfie Tonlama Flaşı ile Her Şey Kusursuz

Akıllı bir telefondan beklediğimiz en belirgin özelliklerden biri de ön kamera ile çektiğimiz selfielerin kusursuz bir sonuç vermesi... HUAWEI Y6 2018, kamera özellikleri ile de iddialı. Stüdyo kalitesinde aydınlatma efekti ve 5 MP ön kamerasıyla birlikte her bir fotoğrafın mükemmel bir fotoğraf olması için gerekli her şeye sahip!

Fotoğraflarınıza Renk Verin

Artırılmış gerçeklik lensleriyle kendinden zamanlı çekimler, ön kamera tarafından desteklenen gerçek zamanlı arka plan değiştirme özelliğiyle daha eğlenceli hale geliyor. Hem ön hem de arka kamera, fotoğraflarınızı güzelleştirmek ve daha fazla beğeni almak için yerleşik filtreleri destekliyor.

Parola; Yüzün!

Kişisel güvenliğe önem veren Huawei, Y6 2018 modelinde de eğlencenin yanı sıra verilerinizin gizliliğine dikkat ediyor. Gelişmiş Face Id ile yüzünüzü parola olarak kullanıyor. Yapmanız gereken sadece yüzünüzü telefonun ekranına tutmak ve pratik yüz tanıma özelliğinin keyfini çıkarmak!

Oyunlarınız Yarıda Kalmasın

Oyunlarda en iyi performansı yakalamak için telefonu optimize eden oyun modu ile oyunlara kendinizi kaptırın. Sessiz bildirimler sayesinde kesintisiz eğlencenin tadına varın. Oyun keyfiniz ve kendinize ayırdığınız bu özel an yarıda kalmasın.