Hürriyet.com.tr'den dev işbirliği

TTNet WiFi Kablosuz İnternet Servisinin sunulduğu alanlarda Hurriyet.com.tr'ye bağlanmak ücretsiz.

Dev işbirliği

TTNet WiFi Kablosuz İnternet Servisinin sunulduğu tüm alanlarda kullanıcılar artık Hurriyet.com.tr'ye hiçbir ücret ödemeden bağlanabiliyor.

TTNet WiFi Kablosuz İnternet Servis Noktası olan tüm alışveriş merkezleri, hava alanları, kafe ve restoran gibi birçok yerde Hurriyet.com.tr ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek!

Türkiye'nin Açılış Sayfası Hurriyet.com.tr ve Türkiye'nin İnterneti TTNet tarafından, Hurriyet.com.tr okuyucularına her an ücretsiz olarak ulaşabilmek; Türkiye'den ve dünyadan en son haberleri ulaştırabilmek için gerçekleştirilen bu büyük işbirliği çerçevesinde, ülkemizin dört bir yanında bulunan TTNet WiFi Kablosuz İnternet Servisi Noktalarında Hurriyet.com.tr ücretsiz olarak gezilebilecek.

TTNet WiFi Servis Noktalarında, web tarayıcınızı açtığınız ekranda kullanıcı adı veya şifre girmeden, herhangi bir ücret ödemeden Hurriyet.com.tr adresine bağlanabilirsiniz. Yapılan işbirliği doğrultusunda Hurriyet.com.tr'nin sunduğu tüm imkânlardan faydalanabilir, Gündem, Ekonomi, Dünya, Spor, Magazin, Sağlık, Eğitim, Teknoloji, Kültür-Sanat, Sinema gibi birçok kategoride en doğru ve en güncel habere anında ulaşabilirsiniz.

TTNet ile Hızlı ve Güvenli İnternet Erişimi

TTNet ile Hızlı ve Güvenli İnternet Erişimi

Türkiye'nin İnterneti TTNet, kullanıcılarına her yerde internet erişimi sunmak için TTNet WiFi servis ağını daha da genişletiyor. TTNet WiFi Kablosuz İnternet servisi sayesinde, taşınabilir bilgisayarlar veya Wi-Fi uyumlu cep telefonları ile kafeler, restoranlar, hava alanları, terminaller, üniversiteler, oteller gibi pek çok sosyal alandaki TTNet WiFi servis noktasından hızla ve güvenle internete erişilebiliyor. TTNet WiFi şebekesi diğer İnternet bağlantıları kadar güvenlidir; kullanılan cihazdan WiFi sistemine kadar bilgiler şifreli bir şekilde, güvenle taşınır.

TTNet WiFi'ı nasıl kullanacaksınız?

TTNet WiFi servis noktalarında, dizüstü/avuç içi bilgisayar ya da Wi-Fi uyumlu cep telefonunuzun Wi-Fi özelliğini açın.
" Kablosuz ağlardan (SSID) "TTNet WiFi"ı seçin.

" İnternet tarayıcınızı açtığınızda karşınıza gelen TTNet WiFi karşılama sayfasında, TTNet ADSL abonesiyseniz ADSL hizmet numarası, kullanıcı adı ve şifrenizi; TTNet ADSL abonesi değilseniz satın aldığınız TTNet WiFi kartı üzerinde yer alan ya da kredi kartı ile aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak kolayca giriş yapın. TTNet WiFi ile kablosuz İnternetin keyfini yaşamaya hemen başlayın.

Okuyucu Yorumları