IFA 2015'in en parlak ürünleri!

Halılardan üç boyutlu basılmış pizzalara, işte Berlin'de tanıtılan 10 harika teknoloji!

IFA 2015'in akılda kalanları!

Samsung'un tanıtımı IFA'dan önce gerçekleştiğinden, Almanya'daki teknoloji şovunun büyük tanıtımlar konusunda biraz sönük geçtiğini düşünüyor olabilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, ancak IFA 2015'te birçok firma, bize müthiş ürünlerini gösterme şansı buldu.

İşte IFA 2015'te tanıtılan en yeni ve en iyi teknolojiler.

Sony Xperia Z5 Premium

4K ekran her ne kadar gereksiz olsa da, Xperia Z5 Premium'un ekranını muhtemelen kendiniz incelemek istiyorsunuz. Bunun yanında Z5'in kendini rakiplerinden öne çıkarabilecek başka yetenekleri de var.

Samsung UHD Blu-ray

Samsung'un UHD çözünürlüğü destekleyen Blu-ray oynatıcısı, yeni nesil dönen medyaların görüntü kalitesine seviye atlatacak.

IFA 2015'in en parlak ürünleri!

XYZ 3D food printer

Kulağa acayip gelse de İtalyan üreticinin 3 boyutlu gıda yazıcısı, pizzanızı basmaya aday.

IFA 2015'in en parlak ürünleri!

Philips AmbiLux TV

Philips'in bir süredir TV'lerinde kullandığı Ambilight'ın bu gelişmiş sürümü, arkadaki 9 pico-projektör ile Ultra HD ekrandaki görüntülerin aynısını duvara yansıtıyor.

IFA 2015'in en parlak ürünleri!

Force Touch destekli Huawei Mate S

Samsung, HTC ve Apple gibi üreticilerin telefonlarında görmediğimiz force touch özelliği (farklı dokunma şiddetlerini algılama), Huawei Mate S'te mevcut.

IFA 2015'in en parlak ürünleri!

Acer Revo Build Series mini PC

Acer'ın bu mini bilgisayarı, 125x125mm'lik kutulardan oluşuyor. Bu, bilgisayarı istediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz anlamına geliyor. Yalnızca temel bileşenler olan Intel Celeron veya Pentium yongası ve sistem belleği değişmiyor.

Samsung SleepSense

Samsung SleepSense

SleepSense, yatağınızın altına yerleştirip, ardından telefonunuzla eşleştirdiğiniz bir sensör. Ürün, toplam uyku süreniz, uyku verimliliğiniz, uykuya dalmanızın ne kadar zaman aldığı, kaç kere uyandığınız, REM'de geçirdiğiniz süre gibi verileri işleyerek size bir uyku puanı veriyor.

IFA 2015'in en parlak ürünleri!

Panasonic ses kilimi

Yanlış duymadınız. Şimdilik sadece bir prototip olan bu ürün, içerisinde 6.1 ses destekli hoparlörler barındıran bir halı.

IFA 2015'in en parlak ürünleri!

Samsung Gear S2 Classic

Gear S2 Classic, stil konusunda beklenen değişiklikleri yapıyor olabilir, ama bakalım kitleleri etkilemeyi başaracak mı?

IFA 2015'in en parlak ürünleri!

Asus VivoStick

Windows 10'u TV'nize getirmek, Asus VivoStick'in işi. Sıkıntı şu ki VivoStick, olması gerekenden biraz büyük görünüyor.

Okuyucu Yorumları